recenze

TV Studio Boss

TV Studio Boss

Můj oblíbený žánr managementu televizní stanice zase vystrčil svou hlavu ve hře TV Studio Boss. Otevřete dveře vlastního studia a vytvářejte pořady, na které vaše obecenstvo nezapomene.
Vaše firma se sice ze začátku skládá pouze z jednoho studia, ale postupem času se budete dostávat k více místnostem a postupně budete doslova vysílat po celém světě.

Vaše cesta začíná na Aljašce, kde máte jeden nuzný vysílač a místnost, kde natáčíte zprávy. Většinu tvůrčího času budete vybírat, jaké programy natočit, a šetřit. V praxi to vypadá tak, že různé žánry, třeba předpověď počasí, potřebují určité vybavení a také existují různé možnosti, na jaké úrovni budete vysílat (oblastní, státní, mezinárodní). Než se ovšem dostanete k možnostem vysílat přes hranice, uběhne hodně vody.

Druhé nahrávací studio se vám zpřístupní poměrně brzo, i třetí se dá získat v rozumném čase, ale pak už sledovanost leze pomalu. Sledovanost, protože nezískáváte žádné zkušenostní body, ale pro dosažení nové úrovně musíte získat určitý počet diváků. K tomu, abyste získávali nové regiony pro vysílání (tím také zvyšujete prestiž), musíte plnit speciální úkoly, ve kterých je třeba vytvořit určitý program a odvysílat ho v určitém denním bloku. Odvysílání problém není, ale pro některé programy musíte mít speciální vybavení a to je v TV Studio Boss mastné jako špek. Než jsem si vydělal na druhý speciální úkol (snaha o vysílač ve třetí oblasti na Aljašce), hrál jsem hru 3 dny. Dovedete si asi představit vydělávání virtuálních dolarů na další budoucí záležitosti. Finance hodně zpomalují celou zábavu. Dále je tu poměrně malé množství studií. K jejich zisku je krom vašeho levelu potřeba určitý počet přátel a stejně více jak pár studií nebudete mít kvůli omezenému počtu druhů (zprávy, vaření, kutilství, příroda a ještě pár).


Technická stránka hry je velmi povedená, vše vypadá pro grafické věci pěkně, audio je na slušné úrovni též. Jenom se mi některé předměty velmi dlouho načítaly.

Nemůžu neříct, že by mě hra v prvních dnech nebavila, ba naopak. Tempo bylo slušné, radost z každého diváka zasloužená a možnost nákupu z velkého počtu vybavení dával věcem slušný lesk. Ale pak došlo na šetření peněz a čekání, které hodně hře bere body. Pokud vám nedělá problém zaplatit za virtuální peníze, nebudete ani čekat, ale jinak se obrňte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

TV Studio Boss TV Studio Boss TV Studio Boss TV Studio Boss TV Studio Boss

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce