recenze

Trash Tycoon

Trash Tycoon

Stroje v plné práci a červíci z organických zbytků vytvářejí humus. Odstraňování odpadu pěkně ekologicky a recyklací nasbíraných surovin. Že by výchovná hra na Facebooku?
Začínáte ve městě odpadků a vaším úkolem je všechny ty šlupky od banánů, rozbité lahve, použité plasty a rozházené papíry sebrat a roztřízené je vložit do daného recyklačního stroje.
V první řadě tedy budete chodit od domečku k domečku a čistit jeho okolí. Tato akce vám poslouží k zisku potřebných surovin pro recyklaci. Ty se ukládají do vašeho kontejneru na tříděný odpad a slouží vám k produkci v továrnách. Každý druh má vlastní továrnu, kterou musíte zakoupit a zásobovat ji příslušným produktem. Za to vám vytváří v časovém intervalu určitý výrobek, který posléze prodáte za peníze (například ekologické propisky). Co a kde recyklovat je určováno především náplní questů, protože z toho máte samozřejmě mnohem větší odměnu ve formě peněz a zkušeností.

Uklízení chodníků vás stojí energii, nicméně frekvence doplňování mi nevadila a de facto ani její nedostatek mě nějak nefrustroval. Ona má hra docela originální nápad. Ale brzy to zevšední, protože nepřináší výraznější novinky, díky kterým byste u titulu zůstali delším soustavným hraním. Odpad se objevuje na již vyklizených místech znova, což je dobře pro další sbírání surovin a je to i jako ze skutečného života, ale také mě to už nudilo.
Je pravda, že nákup dalších továren, upgrady a dekorace oddalují pocit nudy, ale ne na dlouho. Postupem času se z toho stane jen „poklidím, spustím stroje, prodám, něco utratím“ a zase znova. Navíc to celé má poměrně pomalý postup vpřed.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Laugher

Laugher | 24.08.17 v 23:43

Stroje v plné práci


galerie

Trash Tycoon Trash Tycoon Trash Tycoon Trash Tycoon Trash Tycoon