recenze

The Ville

The Ville

Postavte si plněním questů a s pomocí vašich přátel dům vašich snů. Další facebooková hra od Zyngy s názvem Tne Ville.
Právě jste se nastěhovali do malé garsonky, ale rozhodně v ní nehodláte zůstat. Vybudujte z vaší chudé pastoušky pořádný bejvák o mnoha místnostech a s luxusním vybavením. Ať vašim přátelům oči přecházejí.
Trochu to připomíná oblíbené The Sims. Vše se bude točit kolem vaší domácnosti, kde máte za úkol pořídit si co nejlepší vybavení, zvyšovat tak cenu domu a mít tak nějak celkově zařízený a překrásný „palác“ s pozemkem. Za tímto účelem vám hra nabízí řadu questů, ale můžete jet i podle sebe. Nicméně vzhledem k různým akcím to není zase tak úplně na škodu.
Všechno, co ve vašem bytě máte, je klikatelné a dává vám to buď peníze, nebo štěstí. Za peníze nakupujete nové věci, nový nábytek, novou výbavu, čímž váš dům získává na ceně. Štěstí se také užívá na různé úkony a práce, navíc je to nedílná součást questů. A kam všechen ten fajnový nábytek dát? K vašemu stávajícímu objektu lze stavět nové místnosti, na což potřebujete vašich přátel. Ti nejen musí kliknout na poslanou žádost, ale také musíte mít určitý stupeň interakce s nimi – klikněte na ně a vybírejte dané činnosti.
Zapojení přátel je na Facebooku samozřejmostí, ale tento titul je na ně podle mého názoru orientovaný až moc. Objektů, na které potřebujete jejich pomoc, je moc a pozic, které je potřeba vyplnit taky. Proto se stavba některých kusů prodlužuje na neúnosnou dobu. Máte-li spoustu enormně aktivních přátel, je možno se hrou bavit, bez nich jste ale v koncích velice brzy a hrát se to nedá.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

dominik babka | 26.04.14 v 09:00

pomoctemi jak to mam hrat na fcb


galerie

The Ville The Ville The Ville The Ville The Ville The Ville

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce