recenze

Sky Ocean

Sky Ocean

Sky Ocean je mix herních stylů a extrémů, jak těch dobrých, tak těch špatných. Vzdušný svět plný dobrodružství, bitev a průzkumu čeká na vás.
Mé prvotní nadšení bylo vystřídáno překvapením a nakonec mírným znechucením. Prakticky se u mě vystřídala celá škála nálad a pocitů. Takovou odezvu jsem neměl u žádné hry a hned vám povím proč. Sky Ocean je o vedení lodi s posádkou ve světě, kde se nic neodehrává na zemi nebo na moři, ale ve vzduchu. Proto létáte z mapy na mapu, navštěvujete města, prozkoumáváte lokace a sundáváte z oblohy neutrální nepřátele nebo jiné hráče. To vše ve velmi jednoduchém provedení a automatickém souboji, kde vyhrává kombinace výbavy a vylepšování schopností. To celé zabaleno ve velmi líbivé grafice, vysoké propracovanosti a zajímavém světě. Co si člověk může více přát?

Hlavní problém nastává v části, kdy máte možnost stavět svou vlastní oázu klidu, tedy své vlastní město, které může produkovat peníze a materiál. Peníze přirozeně potřebujete na nákup lodí, zbraní, plachet, pancíře a to celé dokolečka, až se dostanete na vrchol technologického stromu (obrovská škála těchto věcí znamená slušné možnosti do čeho investovat, plus i váš avatár může vlastnit předměty = bomba). Takže začnete stavět první domek, což je vlastně i součástí úkolů, které jsou vám dávány. Ale ejhle, po první stavbě jste dosáhli limitu a další budova se vám otevře až na úrovní 30… cože? 30?!

Věřte nebo ne, ale dosáhnout levelu 10 není zas takový problém, ale čas to zabere. Další rozsah a počet nutných zkušeností pro získání dalších a dalších úrovní se přirozeně navyšuje a pouze splnění úkolu a porážení silných nepřátel vám opravdu pomůže. No jo, ale je tu limitace energií, kterou opravdu rapidně odčerpáváte, takže na úroveň 20 se podíváte za pár dní a 30? Prostě šílené a ty nejzajímavější objekty a náplň se otevírají až kolem 50, high-end, tedy konečná fáze hry je od levelu 120. Kdo se tam má proboha šplhat?

Tak to vidíte. Sky Ocean je hra pro obrovsky vytrvalé hráče. Vaše počáteční radost bude rychle uhašena a spíše nastoupí zklamání z toho, že na ten úžasný svět v mracích nejspíše nebudete mít čas. Škoda.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:51

Vytrvalá hra

Laugher

Laugher | 14.07.16 v 18:06

Kosmická hra plná dobrodružství


galerie

Sky Ocean Sky Ocean Sky Ocean Sky Ocean Sky Ocean

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce