recenze

Rollercoaster Mania

Rollercoaster Mania

Rollercoaster Mania dává vědět, že vstupujete do světa zábavných atrakcí a předražených párků v rohlíku. Tak se vrhněte na scénu a postavte si vlastní zábavní park. Bez aktivních přátel to ovšem nepůjde…
Tak a je to zase tady. Vy, jakožto nadějný podnikatel, máte před sebou úkol vybudovat skvělý a prosperující lunapark se spoustou atrakcí, zaměstnanců a občerstvovacích obchodů. Inu, jdeme na to.
Do díla se pustíte nejspíše formou questů, které vás nenásilnou formou donutí postavit první stánky, najmout první pracovníky a otevřít první atrakce. Taková ta klasika, která je totožná všem Facebook hrám tohoto typu. Obchůdky a nejrůznější atrakce vám vydělávají peníze na další, tím můžete budovat věci nové, zásobovat stávající a rozšiřovat území. Do oblasti nákupů spadá i najímání zaměstnanců a samozřejmě bohatá dekorativní složka.
Čekáte na ten zádrhel? Už je tady. Bez řádky přátel si ve hře jednoduše neškrtnete! Začínáte stavět novou budovu a hle, potřebuju pomoc alespoň jednoho kamaráda. To se ještě dá, ale nedělám si iluze, že by do budoucna tyto počty nutné výpomoci nestoupaly. A jedeme dál – na stavbu jsou potřeba i suroviny, které získáváte návštěvou parků vašich přátel nebo ve formě dárků. Nutno říci, že helpnout budete potřebovat velice brzo po začátku hry, což tuto jinak ne úplně špatnou hru dosti sráží.
Líbí se mi například řešení systému energie. Ta je představována pracovníky, kteří staví budovy a nedoplňují se vůbec špatně. Dále je to výběr z atrakcí, které můžete mít. Hezky se na to kouká a celý park tak nějak žije. Do budoucna je navíc přislíbena možnost stavět horskou dráhu a celkově na vás dýchne nostalgická atmosféra těch starých tycoonů, které jsem například já hrál na konzoli SEGA. Vaše peněžní konto se rychle plní, takže finanční stránka vás také moc netíží, pokud nezapomínáte doplnit zboží ve stáncích a otevřít park. Jen ta nutnost přátel je zkrátka brutální, což neskousnu nejenom já, ale hlavně moji kamarádi. Bez nějaké té základní podpory se do tohoto titulu raději nepouštějte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Rollercoaster Mania Rollercoaster Mania Rollercoaster Mania Rollercoaster Mania Rollercoaster Mania Rollercoaster Mania