recenze

Ninja Kingdom

Ninja Kingdom

Velmi povedená a pěkně zpracovaná budovatelská real-timeová strategie, ve které budete budovat vlastní ninja království. Gigant Zynga prostě umí zaujmout.
Herní koncept už tu sice mnohokrát byl, to ovšem neubírá na celkové poutavosti dalšího titulu s názvem Ninja Kingdom. Jak už název napovídá, budete mít pod svou správou jednu malou oblast, ve které budete stavět, sbírat suroviny a především bojovat proti ostatním ninja klanům.
Výchozím bodem celého dobrodružství je vaše vesnice. V té můžete stavět, spravovat a upgradovat solidní množství budov. Základní jsou samozřejmě zdroje v podobě sushi a zlatých dolů, díky nimž budete moci stavět další funkční budovy, pokladnice, sklady a samozřejmě vaši „mojo-tělocvičku“ na produkci vojáků. Důležitý je také palác, který odemyká nové objekty. Ten už ovšem slupne pořádnou nálož peněz. Chce to tedy smysluplně upgradovat všechny složky.
No a tím se dostáváme k druhé dominantní složce hry. Upgradem mojo i lodí odemykáte nové jednotky, respektive navyšujete kapacitu jednotek, se kterými pak jdete do boje. K dispozici je singleplayer i multiplayer. V něm stanete proti jinému hráči a musíte se vypořádat s jeho obranou a zdevastovat jeho království. Přitom záleží na správně namíchaných druzích jednotek a také na pozici, na kterou je vyšlete. Soupeři poté přijde zpráva a je možná odveta. To samé platí i pro vás.
Nevýhodou je, že vám nikdy žádná jednotka nevydrží, pokud ji vyšlete do boje. Takže hrajte s rozmyslem. Na druhou stranu produkce netrvá tak dlouho.
Tento „Clash of Clans“ je velmi chytlavý a zábavný. Vaši přátelé vám mohou posílat podpůrné jednotky nebo urychlující boosty. Parádní náplň, spousta achievementů s odměnou ve formě krystalů i pěkná kreslená grafika.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:23

Velmi povedená a pěkně zpracovaná budovatelská real-timeová strategie

Laugher

Laugher | 14.06.15 v 00:22

Ninja je bezva karate.


galerie

Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom Ninja Kingdom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce