recenze

My Country Online

My Country Online

Zelený plácek přímo křičí o vybudování města. A toho se vám v My Country Online dostane v požehnaném množství. Připravte si míchačky cementu a nové zaměstnance.
My Country Online to má těžké, v dnešní době je konkurence budovatelských a Tycoon her velká. Naštěstí se dnešní hra snaží, i když nepatří mezi ty nejlepší.



Začínáte na sotva zastavěné ploše a před vámi se tyčí jeden nelehký úkol, a to zaplnit plochu budovami, podniky, rezidencemi a parky, kde by lidé mohli trávit svůj čas. K tomu vám poslouží velká škála budov, které se dělí dle jejich užitečnosti, potřeby a produkce. Na peníze jsou zde domky a rezidence, pak tu jsou podniky, které při troše investice dokáží produkovat pořádné balíky peněz, ale je k nim něco potřeba (hned řeknu), dále počítejte s parky pro zeleň a elektrárnami pro energii. Smyslem těchto odvětví není jenom produkce peněz, ale také určitá propojenost. Abyste například vybudovali středně vysoký mrakodrap nebo komerční budovu, budete potřebovat elektřinu, něco jako ECO body (parky) a také speciální zaměstnance, které získáte sbíráním správných předmětů ze správných budov. Jejich kombinací dostanete řidiče, zahradníky, ředitele, učitele, prostě povolání, která jsou pro určité budovy nutností. To nabízí opravdu parádní propojenost a nutnost plánování, i když to na první pohled vypadá na tunu svázanosti a méně svobody. V mých očích to je ale přeci jenom ta malá špetka výzvy a obtížnosti, kterou by aspoň Facebook hry měly mít. Limity tu ale jsou.

Bože, jak já nesnáším omezení ve stavění! A My Country Online není žádnou výjimkou. Opět budete potřebovat přátele a miliony pro odemknutí nového plácku, na kterém zase takové zázraky nemůžete dělat. Nejedná se sice o extrém, ale opět tu řeším něco, co by do her nemělo tak moc patřit. Časová omezení pro konstrukce budov nejsou moc krvavá, proto se nejspíše nejdéle načekáte na správné předměty, není to ale až tak horké.

Technická stránka hry je parádní, grafika, detaily a animace vdechují městu svůj vlastní život, tady výhrady nemám. Proto říkám, My Country Online je dobrou FB hrou, pokud nikam nespěcháte a nebojíte se nutnosti aspoň určitého plánování namísto spamování těch nejproduktivnějších budov. Počítejte s nutností velkého počtu přátel a s jistou dávkou namačkaných budov.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 17.04.18 v 18:12

Skvělá grafika

Laugher

Laugher | 21.12.15 v 14:24

Zelený plácek přímo křičí o vybudování města

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 22:55

Parádní hra

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 23:39

Tato hra funguje v režimu offline bez internetu


galerie

My Country Online My Country Online My Country Online My Country Online My Country Online