recenze

Lucky Space

Lucky Space

Pokud chcete osídlit planetu, která sice nemá atmosféru, ale nabízí mnoho zdrojů, musíte se přichystat na hodně zajímavé práce a možná se i osamostatníte. Vesmírných budovatelských strategií zase tolik není, tak určitě čtěte dál.
Začínáte s malým vozítkem a tím postupně budujete základní budovy, které produkují jídlo… zatím. Jak se totiž vaše nové místečko rozrůstá, tak roste i jeho potřeba. Postupně se tak začnete seznamovat s nejen novými budovami, ale i materiály. Objeví se peníze, těžba a ještě efektnější způsob jejich zisku.

Jak už jste si nejspíše všimli, je zde takové budovatelské lunární vozítko. S ním totiž děláte úplně, ale úplně vše. Krom toho, že spouštíte produkci u většiny budov, máte tu také povinnost zkoumat okolí, ničit skály a vyhledávat ložiska pro pár druhů hornin. Jenom stavba spojovacích „tunelů“ nevyžaduje energii.

A o tu hlavně půjde. Pokud si nebudete chtít zaplatit, dostanete se v prostřední části hry do hlemýždího tempa. Jenom zajistit produkci vám vezme většinu a na další hlubší postup už nezbývá. Další limitující prvek jsou obyvatelé vaší základny. Ti jsou potřeba k pohonu složitějších strojů. Kolonizátory se můžou stát vaši přátelé nebo opět něco zaplatíte.

Ve většině her tyto metody fungují, ale tady mě to značně brzdilo a limitovalo ve výborné a zábavně rozjeté hře. Chytlavou záležitostí se stávají i nebezpečí v podobě padajících meteoritů nebo docela slušná nabídka různých budov.

Podobných typů budovatelských záležitostí není mnoho a mě trošku mrzí, že Lucky Space nezíská od FG vyšší skóre. Určitě to není vinou výborného grafického zpracování, kde je barevná paleta výborně obsazená, aby hra nepůsobila nudně ani příliš křiklavě. Je to prostě vinou příliš malého počtu energie, která stabilně narůstá, ale ještě rychleji ubývá.

UPDATE 18.9.2012 - HRA JIŽ BOHUŽEL SKONČILA

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Lucky Space Lucky Space Lucky Space Lucky Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce