recenze

Hero Conquest

Hero Conquest

Tahová strategie v podání superhrdinů a superpadouchů. Vytvořte si celý tým, s nímž ovládnete území, zničíte nepřátele a vybudujete si zázemí pro další boje.
Ocitáte se na místě s názvem Concord City, které je přímo prošpikováno zlem, a zloduši číhají na každém kroku. Je čas na trochu té hrdinské práce.
Hrací plocha je rozdělena na políčka, po kterých se s vaším hrdinou pohybujete při ubývání energie. Postup se děje po tazích a vždy po vašem kroku se posune i AI soupeř. Při kontaktu dochází k boji. Každý typ hrdiny má svou sílu, počet životů a také superschopnost. A protože postav budete mít více (lze je kupovat za peníze a postupně odemykáte nové), diskurs strategií se rozšiřuje o společný útok nebo možnost pohybu. Boje probíhají poněkud zjednodušeně, ale určitá kalkulace s kým a na koho zaútočit tu do jisté míry je.
Další výraznou složkou je objevování okolí. S každým posunem odemknete koncové políčko, čímž zpřístupňujete i nové objekty a plac na stavbu budov. Tyto budovy slouží k produkci energie na superútoky a léčivé kapsle pro vaše hrdiny. Dále si tak odemknete možné hrdiny na nákup. Abyste tyto stavby mohli vytvořit, potřebujete určitý počet objektů z širokého spektra. Hra vás naštěstí velmi jednoduše a přehledně vede k tomu, kde se co dá získat, a vy to pak jen ničením obdržíte.

Tím se kolečko akcí pomalu uzavírá. Všechno vás stojí energii, občas vám dojde v nevhodný okamžik, nicméně její doplňování není nejhorší. Na hře je sympatický fakt, že je potřeba i trochu toho strategického myšlení. Nepřátelé se totiž jen tak nevzdávají a už jednou získané objekty nebo místa mohou být pod útokem. Chce to tak také hlídat a mít pod jistou kontrolou celé území a současně expandovat dál.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Hero Conquest Hero Conquest Hero Conquest Hero Conquest Hero Conquest Hero Conquest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce