recenze

Golden Manager

Golden Manager

Také při fotbalovém mači pokukujete po lavičce svého oblíbeného fotbalového týmu a říkáte si, jaké by to bylo tu grupu fotbalistů vést? Potom pro vás máme skvělou zprávu. Nyní si to můžete vyzkoušet na vlastní kůži! Stačí si na Facebooku pustit hru Golden Manager.
Golden Manager je zjednodušený fotbalový manažer. Vaším úkolem ve hře tak bude vše, co je s fotbalem spojené, tj. uzavírání sponzorských kontraktů a určování ceny vstupenek na domácí zápasy, nákup a rozestavění vašich hráčů nebo trénování vlastní jedenáctky a určování herní strategie.
Stejně jako i v jiných manažerských hrách začínáte se svým týmem pěkně od píky – od nejnižší fotbalové ligy – a vaše konání by mělo směřovat k postupu do vyšší ligy. A tak pořád dokola. Zápasy jsou přitom vylosovány už dopředu a máte mezi nimi, stejně jako i ve skutečném životě, dostatečné pauzy, v nichž můžete trénovat a pozměnit taktiku.
Sympatické je, že v Golden Manager nevyhrává ten, který u hry sedí nejdelší dobu, ale právě ten nejlepší stratég. Jedná se o to, že trénink mezi jednotlivými utkáními je omezený jen na několik bloků ze sekce útoku, přihrávek, obrany a vydýchání, což zvládnete do fronty odbavit během pár sekund.
Dalším velkým kladem Golden Manageru je skutečnost, že se jedná o licencovanou hru. Při nákupech tak narazíte na známé fotbalové tváře, které mají odpovídající bodové atributy, takže pokud si našetříte například na takového Schweinsteigera, bude to znát. I když jeden hráč tým nedělá.
Ve hře existují dvě herní měny – prvořadá měna, tzv. ingoty, slouží jako diamanty v podobných hrách. Můžete si za ně nakoupit exkluzivní hráče nebo si zpříjemnit život tím, že urychlíte trénink. Ingoty se dají koupit za skutečné peníze, nicméně nějaké to množství zlatých cihliček dostanete i ze sponzorských smluv atd. Takže pokud budete šetřit a chytře hospodařit, můžete se stát konkurenceschopnými i v lize, kterou s vámi budou sdílet lidé, kteří rádi nějakou tu korunu pustí.
Celkově vzato je Golden Manager příjemná facebookovka, která dokáže zpříjemnit pár desítek minut denně. Delší zábavu od ní ale nečekejte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:10

Golden Manager je zjednodušený fotbalový manažer


galerie

Golden Manager Golden Manager Golden Manager Golden Manager Golden Manager Golden Manager