recenze

Galaxy Life

Galaxy Life

Galaxy Life vás vrhne do pozice, kde rozhodnete nejen o osudu své nové kolonie, ale také galaxie a snad i celého vesmíru. Ukázka toho, jak hra může vypadat roztomile a přitom dokáže skvěle pobavit.
Stačil jeden špatný člověk a celý národ je v háji. Proto jste se, stejně jako tisíce dalších, vydali hledat nový začátek na malé planetce. No a tak začíná vaše budování, bránění a útočení.

Svoji kolonii rozvíjíte díky penězům a krystalům. Vše se dá najít v základních domcích a dolech, které se dají vylepšovat, stejně jako všechny ostatní budovy. Těch je zde přesně tak akorát a krom ekonomických tu najdeme i vojenské struktury, obranné věže a v neposlední řadě i podivné věci pro „cestování vesmírem“. Celý onen budovatelský styl se ale neliší od ostatních her, tedy až na jednu věc, ale to později.

Krom budování se hráč soustředí i na bránění a útočení. Obrana je zajištěna výstavbou věží a útok zase tréninkem vašich malých emzáčků. Krom plenění NPC planet se naskytne příležitost útočit i na ostatní hráče, ale osobně jsem měl malý problém dobýt některé počítačem ovládaná území. Většinou se vše obrátilo na katastrofická jatka, ale to byl možná pouze můj problém, ale moc to hratelnosti neubližovalo. Ta je zde tažena úkoly. Možná už víte, že nemám rád vození za ručičku nebo questy, které vás prostě limitují. Tady jsem byl překvapivě spokojen, jelikož úkoly byly výborně rozložené a příjemně motivující.

Teď se dostanu asi k tomu největšímu plusu a věci, která z Galaxy Life dělá nadprůměrnou záležitost. Je to grafika a vlastní grafický styl. Někdo byl natolik chytrý, že zaměstnal velmi talentované umělce a animátory. Výsledek je potěcha pro oko a mnohdy se mi stalo, že jsem se pouze koukal, jak žije moje kolonie a co tam provádí za alotria. Svým způsobem mi to připomnělo červíky z Worms.

Galaxy Life by byla naprosto famózní záležitostí, která kloubí stavění, bránění a útočení ve skvělém visuální kabátku. Bohužel trpí takovým klasickým nešvarem, jako pocit originality pouze na povrchu a velmi pomalý zisk zkušeností a tím i levelování (bitvy moc nedají a hlavní příjem je pouze z těžení a sbírání daní).

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

janice11

janice11 | 18.10.16 v 09:09

Nic pro mě.

mirkadedinova | 27.06.12 v 09:35

nevi neko jak odeslat baterku

FILIP | 11.05.12 v 15:12

Super má tady někdo tu budovu z vlaječkama level 6 ? já jo

dominik | 07.04.12 v 20:20

je to dobra hra kdyby slo poslal by mi autor galaxy life 1.000.000 penez i tech zelenych diamantu

luke | 15.03.12 v 10:42

fakt nejvyc dobra hra diky ;)

Josef | 13.03.12 v 22:20

Dobry, ale nezaplatil bych jim ani korunu, kazdou chvili neco nejde. Pokud nekomu poslete baterku, nebo naleznete chip muze se stat ze Vam ji z nejakeho duvodu hra nezapocte :-(((

gf | 02.01.12 v 18:59

dfd

warr | 02.01.12 v 18:58

werr


galerie

Galaxy Life Galaxy Life Galaxy Life Galaxy Life Galaxy Life

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce