recenze

CSI: Miami Heat Wave

CSI: Miami Heat Wave

Prohledávejte místa činu, získávejte důkazy a usvědčujte viníky. V Miami se to hemží vraždami a vás jakožto detektivní jelito v oboru bere pod svá křídla Horacio Caine. Facebook hra podle známého kriminálního seriálu.
Vypracujte se na policejní eso, řešte případy a získejte si přízeň Horacia a dalších postav, které znáte ze seriálu. Podstatou hry je její explorativní náplň, přičemž na začátku každé vraždy následuje krátká scéna, ze které získáte základní informace a místo činu. Na tomto místě činu musíte najít všechny důkazy, ale také jsou tu předměty, díky kterým můžete splnit speciální questy.
Za toto hledání získáváte peníze a zkušenosti, které se uplatní nejen k postupu na vyšší level, ale také na nákup vybavení do vaší laboratoře. Laboratoř je druhé nejdůležitější místo hned po místě činu. Budete se sem často vracet, abyste sebrali potřebné „vodičky“ a „lektvary“ k dokončení případu a analyzovali nasbírané důkazy. Tyto procedury nějakou dobu trvají a bez dostatečného množství se dál neposunete. Druhou brzdou je samozřejmě ubývající energie, nicméně vám hra jednou za den poskytne určité množství volných tahů při hledání, a to je určitě fajn.
Zajímavou částí je výslech podezřelých. Hra vám u každého důkazu nabídne jednoho človíčka a k němu tři otázky. Vy musíte (jako Columbo) vydedukovat logicky správnou otázku, abyste obviněného dostali za katr. A protože vám tato akce také ubírá energii, je dobré se zamyslet a nestřílet otázky od boku, ušetříte tak energii na další hraní.

Následuje nový případ a celý proces hledání, analýzy důkazů a kladení otázek se opakuje. Vkrádající se nudu naštěstí oddalují postranní úkoly, sběr lahviček a přirozeně tematika seriálu. Trochu jsem postrádal třeba nějaké minihry, které by celý titul osvěžily při delším hraní. Osobně myslím, že podobně laděné kousky se sarkastickým dr. Housem nebo jiná CSI kriminálka dosáhly lepší kvality.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

wozimba

wozimba | 10.02.15 v 18:48

tak tu si stáhnu


galerie

CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave CSI: Miami Heat Wave

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce