recenze

Blastron

Blastron

Zavzpomínáte si ještě na legendární Worms, kteří s rozmanitou škálou zbraní bojovali proti sobě? Vyměňte červíky za roboty a máte tady Facebook hru Blastron.
Lidstvo vymyslelo roboty, aby si usnadnilo život. Ve výsledku se však z robotů staly ničivé stroje, lidstvo je fuč a teď soupeří mezi sebou navzájem. Super.
Na úvod si vytvoříte vašeho vlastního robůtka a nemusíte se bát, že byste později ve hře neměli možnost ho náležitě „vytunit“. Následuje jakýs takýs tutorial, který vás naučí základy. Tady zjistíte, že Blastron je de facto klonem nejoblíbenějších červíků na Zemi (kromě tedy Earthworm Jima) – Worms.
Můžete si vybrat jak multiplayer, tak singleplayerovou kampaň a vždy proti vám bude stát nějaký soupeř – buď skutečný, nebo AI. V „mulťáku“ jsou momentálně dostupné pouze deathmatche, ale i to stačí na pěknou porci výbušné zábavy. Hráči se střídají po kolech, kdy mají časový limit na vlastní akci Ta je rozdělena na pohyb a pak střelbu. Během pohybu můžete sebrat zdraví, náboje nebo bonusové body, které určují vaše umístění na konci boje. Palba je možná z velkého počtu zbraní, které si postupně odemykáte a nakupujete za herní měnu – šroubky. Tato skutečnost vás nutí i taktizovat a přemýšlet, kdy a jestli je výhodné použít silnější, ale dražší zbraň apod.
Za vyhrané peníze si kupujete nejen nové (slušivé i účelné) součástky, ale také upgradujete. Ale spolu s nutností nakupovat náboje do zbraní budete muset i poněkud šetřit. Celkově kvalitní on-line multiplayerová zábava, trochu mi však chybí nějaká selekce hráčů na základě stejné nebo blízké úrovně.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:04

Celkově kvalitní on-line multiplayerová zábava


galerie

Blastron Blastron Blastron Blastron Blastron Blastron

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce