recenze

Adventure Park

Adventure Park

Chcete si postavit vlastní zábavní park? Když budete hrát Adventure Park na Facebooku, máte možnost. Pozor, bude to chtít aktivní sousedy, jinak si za chvíli moc neškrtnete.
V okolí se otevírá nový park, ve kterém můžete vybudovat spoustu atrakcí, najmout různé artisty a starat se o celkové blaho návštěvníků.
V praxi se jedná o klasickou budovatelskou Facebook hru, která je tentokrát tematicky hozena do oblasti lunaparku. Na prázdné ploše tak stavíte rozmanité atrakce a obchody pro sběr zkušeností a peněz. Zkušenosti odemykají nové budovy a za peníze si je můžete pořídit. Kde je ta brzda? V první řadě je to energie, která se spotřebovává s každou akcí, stavbou, sesbíráním peněz a zkušeností, ale kupodivu to stačí. Hlavní problém, na který jsem narazil, je nutnost přátel.
Přátelé se uplatňují v několika případech a nutno podotknout, že si bez nich moc dlouho nezahrajete. V první řadě je navštěvujete, sbíráte u nich srdíčka a tím odemykáte další speciální objekty pro váš vlastní park. Dále vám přátelé posílají povolení pro rozšiřování vašeho území. Toto je takový standard, ale to nejhorší přijde – přátelé vám musí posílat suroviny na stavbu budov! Opravdu nechápu, proč byl do jinak celkem ucházející hry přidán tento neskutečně prudící aspekt. V praxi se vám totiž stane, že budete chtít postavit novou megaatrakci. Do ní potřebujete najmout zaměstnance, které získáte stavbou zase jiné příslušné budovy… a zásek – nejsou suroviny. Hře chválím určitou propracovanost, ale toto je na můj vkus moc, jako by nestačilo, že už otravuju s povolenkami…

Jinak plnění questů je fajn, díky nim rozvíjíte ve slušném tempu váš park. Grafika je pěkná, barevná a hýbe se to, ale bez přátel (klidně i cizích) se do hry nepouštějte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

WHERE THE FUCK IS THIS GAME | 10.10.23 v 03:35

WHY THE FUCK ISNT THIS FUCKING GAME ON THE FACE OF THE FUCKING PLANET ANYMORE WHAT THE FUCK HAPPENED?? FUCKING FACEBOOK WHAT THE FUCK I AM 92 AND I HAVE EXPERIENCED MANY TROUBLES IN MY LIFE SUCH AS BREAKING BAD, GOING THROUGH A DIVORCE, AND MY BROTHER-IN-LAW "HANK" ALMOST BUSTING ME DOWN, AND I STILL HAVENT EXPERIENCED A LOSS AND TROUBLE SO GREAT. thanks

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 22.02.15 v 10:00

kdo by nemiloval zábavní park zvláště když si jej může vytvořit sám


galerie

Adventure Park Adventure Park Adventure Park Adventure Park Adventure Park Adventure Park