recenze

Pool Battle Live

Pool Battle Live

Zahrajte si kulečník bez zbytečného pozlátka. Vezměte tágo do ruky, potopte koule a porazte skutečné soupeře v on-line režimu.
Jenom jestli té strohosti není až moc. Hned po spuštění si vyberete místnost a můžete začít hrát. Vstup do místnosti je podmíněn výškou sázky, takže buď na to máte, nebo musíte šetřit. První výtkou je absence nějaké lobby místnosti s hráči stejné úrovně. Není tu žádná selekce a hned jako začátečník můžete narazit na… kohokoli. Za vítězství získáváte peníze (za prohru nikoli) a zkušenosti. Za peníze si pak můžete koupit nový stůl nebo tágo. No a to je tak všechno, co hra nabízí. Pak už zůstávají jenom samotné zápasy.
Pravidla jsou jednoduchá. Potopte koule vaší barvy a nakonec tu černou. Míření je celkem v pohodě a vyžaduje určitou preciznost a přesnost. Síla šťouchu chce trochu zvyku, ale co mi zase celkem chybí, je nastavení rotace. Na druhou stranu jsou na tom oba hráči stejně. Podtrženo sečteno se jedná o poměrně zjednodušenou hru, která je zkrouhnutá jen na to nejdůležitější. Titul si tak své hráče najde především v řadách „arkádovějších“ hráčů, kteří si chtějí zahrát a neztrácet čas tím, že některý ze soupeřů minutu vymýšlí nějaký vychytaný úder.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 24.06.20 v 02:34

Perfektní hra.

1Laugher

1Laugher | 07.04.18 v 23:39

Je to velmi dobrá hra

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:29

Zahrajte si kulečník bez zbytečného pozlátka

Laugher

Laugher | 03.09.15 v 02:12

Pravidla jsou jednoduchá


galerie

Pool Battle Live Pool Battle Live Pool Battle Live Pool Battle Live