recenze

Cristiano Ronaldo Footy

Cristiano Ronaldo Footy

Hra, ve které předvedete vaše fotbalové schopnosti od pralesa až po tu nejvyšší soutěž. Vyhrávejte zápasy, získávejte zkušenosti, zlepšujte váš tým a třeba porazíte i samotný all-stars tým Cristiana Ronalda.
Ve hře dostanete na starost fiktivní fotbalový tým a máte za cíl dostat se ze spodních pater nejnižší ligy na vrchol. K tomu vás dovede samozřejmě výhra v každé lize a postup dál. Takže střílejte góly a vyhrávejte zápasy.
Pokud jde o samotná utkání, připravte se na pořádný arkádový fotbálek. K dispozici máte dvě tlačítka zajišťující přihrávku, změnu hráče, nátlak a střelu. Hra má celkem fajn tempo a s postupem ve hře se zlepšují i vaši soupeři. Současně ale nečekejte žádné AI experty a nutno říct, že na pohyby si budete muset zvyknout a smířit se s určitou stupiditou počítačem ovládaných hráčů. Mohlo by to být klidně i horší.
Kladně hodnotím upgrade vašeho týmu. Za vítězství získáváte kromě zkušeností i peníze, za které kupujete novou výbavu a pak ji aplikujete na hráče se specifickými vlastnostmi. Můžete se zaměřit na útok, obranu, brankáře nebo třeba nabíhání do pozic.
Počet zápasů je omezen energií, které by určitě mohlo být více. Celkově hra působí trochu rozporuplně. AI není žádný zázrak a energie vás bude nutit čekat. Na druhou stranu, pokud hledáte trochu relaxační fotbálek, který by měl mít do budoucna i možnost multiplayeru, CR Footy na Facebooku by měl zabavit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

1Laugher

1Laugher | 12.04.18 v 14:44

Ujde

Petosko

Petosko | 19.02.16 v 19:00

ano fotbal

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 02:38

Fotbal


galerie

Cristiano Ronaldo Footy Cristiano Ronaldo Footy Cristiano Ronaldo Footy Cristiano Ronaldo Footy Cristiano Ronaldo Footy