recenze

Ultimate Collector

Ultimate Collector

Máte doma nějaké známky? Nebo i pivní tácky by stačily, já je totiž sbírám. V této Facebook parádě se z vás stává náruživý sběratel, který si na svou zálibu vydělává heslem „kup levně, prodej draze“.
Už jste hráli Pawn Stars: The Game? Určitě vyzkoušejte, protože se v ní naučíte jeden důležitý zákon, který v Ultimate Collector upotřebíte. Myslím tím, že na dobrou nabídku se vyplatí čekat a prodávat staré věci je velká zábava.

Jako ultimátní sběratel máte svůj vlastní domov, do kterého si postupně budete přidávat vitríny s vašimi nej úlovky. Než se ale dopracujete na toho nejlepšího vlastníka cenného haraburdí mezi vašimi přáteli, uběhne hodně vody a vy si projdete obrovským kvantem nákupů a prodeje, které tuto FB hru táhnou.

Celý proces se točí kolem nákupu několika druhů zboží (hračky, zbraně, umění, elektronika, ...). Ty nalézáte ve specializovaných prodejnách, výprodejích nebo i u ostatních hráčů. Když vám třeba taková panenka Barbie padne do oka, musíte ji většinou ocenit, což stojí energii (skoro všechno ve hře ubírá drahocennou energii), ale je to extrémně důležitá část nákupu pro budoucí prodej. Jakmile máte předmět koupený, můžete si ho uložit do sbírky nebo (ve většině případů) ho u sebe doma nabídnete k prodeji. Pak už jenom počkáte na nabídku, kterou vezmete, nebo odmítnete, a čekáte dále. Můžete mi věřit, že i při stém nákupu jsem narazil na něco nového a zajímavého, dokonce se dájí o většině věcí zjistit zajímavé informace.

Když se rozhodnete vytvořit si vlastní sbírku, budete potřebovat nějaké to výstavní místo. Čím vyšší hodnota vitrín, poliček apod. plus vystavovaných věcí, tím i vyšší skóre a hřejivý pocit u srdce. Překvapivě to vše funguje a vy se nejspíše začnete s kamarády předhánět, kdo je lepší sběratel.

Část nákupu nábytku a vybavení domácnosti je dokonce zábavná. Nabídka není přeplácaná a je tu jeden motivační prvek, který vás tlačí do nákupu. Je to hlavně velké omezení počtu vystavovaného zboží k prodeji, a to i z vaší sbírky. Pokud chcete mít velký obrat a velkou kolekci, potřebujete velký dům a ten něco stojí. Na jednu stranu jsem měl radost z velkých prostor a možnosti rozjet obchody naplno, ale když nemáte energii, tak jste nahraní.

Ano, energie, i když máte čím dál tím větší zásobu, jak získáváte zkušenosti, je to ta největší brzda ve hře. Jako obvykle si můžete koupit předměty, které vám energii dají, nebo se optat přátel, ale vždy ji budete mít nedostatek.

Ultimate Collector je skvělý mix obchodu, sběratelství a budování domácnosti. Obrovská porce předmětů, které se dají získat je úžasná a společně se zábavným obchodováním vám hra vydrží na dlouhé dny. Pokud si seženete přátele a budete s nimi soutěžit o nejlepší sbírku, pak i měsíce.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Laugher

Laugher | 02.04.16 v 00:42

Celý proces se točí kolem nákupu několika druhů zboží (hračky, zbraně, umění, elektronika, ...)


galerie

Ultimate Collector Ultimate Collector Ultimate Collector Ultimate Collector Ultimate Collector

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce