recenze

Tight Lines Fishing

Tight Lines Fishing

Pokud máte chuť si zajít někam zarybařit a není zrovna příhodné počasí, pak tu pro vás máme celkem vydařenou Facebook hru. Trochu příjemného bublání vody a škubající se udice vždy potěší.
Nejde zde ovšem jenom o chytání ryb, ale i o jakous takous možnost stavět, objevovat své okolí a trošku si odpočinout.

Jádro hry samozřejmě spočívá v chytání mnoha druhů ryb, objevování toho, co mají rády, jaké návnady se hodí a to z příjemného rybolovu na břehu jedné říčky nebo jezírka. Od začátku až do konce vašeho hraní vás budou doprovázet celkem povedené úkoly, které se ovšem točí stále do kolečka ve stylu - chyť toto, nasbírej toto, postav toto a vyrob toto. Mírná repetitivnost přechází i na samotný obsah rybolovu.

Aby se hra nezvrhla v hluchý stereotyp, autoři moudře usoudili, že se bude hodit i nějaká ta možnost stavění několika jednoduchých budov. To byl úsudek velmi dobrý, ale přijde mi to až příliš nucený a to také hlavně kvůli pomoci přátel. Nemusíte sice mít deset druhů materiálů, ale ono „požádej kámoše“ tu bohužel je. Dekorativní objekty nepůsobí také příliš přesvědčivě.

Ale abych hru pouze nešpinil, tak tu mám i několik světlých bodů. Je to například výroba vlastních návnad z nasbíraných červů a jiných hemžících se potvůrek. Obchod je zde také rozsáhlý a většina cen není příliš přemrštěná (jak je tomu v poslední době zvykem).

Tvůrci si naštěstí dali práci s visuální stránkou a občasné zvukové efekty také jenom těší. Hra nejspíše nevyhraje žádnou cenu za úžasný grafický kabátek, ale svoje kvality to určitě má. Hlavně je to pocit zeleně, při které si nejenom oči odpočinou.

Celkově vzato se jedná o mírný nadprůměr. Hra je to dobrá, aspoň pro skupinku vyvolených a budoucích fanoušků, ale hlavně elementy stavění zde prostě nefungují. I samotné jádro, tedy rybolov, může být po nějaké době krapánek stereotypní. Na druhou stranu tu máme výrobnu návnad a celkem vydařený obchod.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Tight Lines Fishing Tight Lines Fishing Tight Lines Fishing Tight Lines Fishing Tight Lines Fishing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce