recenze

The Hotel Transylvania Social Game

The Hotel Transylvania Social Game

Postavte si vlastní hotel… v Transylvánii. Facebook hra na motivy animovaného filmu, ve kterém se budete starat o zákazníky, doplňovat vybavení pokojů, zkrášlovat váš hotel a samozřejmě plnit haldu questů.
Hra vás odnese do prostředí filmu a dostanete možnost postavit si hotel dle vašich představ. Základem je dostatek pokojů, v nichž ubytováváte nejrůznější příšerky a strašidla. Všichni návštěvníci se pomalu trousí a čekají v recepci, než se o ně postaráte. Nad nimi se zobrazuje ikona s jejich přáním a podle toho, jak daleko ve hře jste, se různí jejich požadavky. Brzy jim tedy nebude stačit jen střecha nad hlavou a postel, ale budou po vás chtít také saunu, jídelnu, lázně a další místnosti.
Stavba nových místností nějaký čásek potrvá a jedna vám časem rozhodně stačit nebude, takže budete expandovat, abyste získali místo na další místnosti. Do nich lze nakupovat také výbavu, čímž zvyšujete jejich komfort a spokojenost zákazníků.
Spokojený kostlivec je platící kostlivec, ale další peníze obdržíte plněním úloh, zkušenosti vás posunou dále k novým místnostem a bohatší dekoraci.
Postavy odpovídají filmu a v personálu se objeví i zombíci. Tyto zombíky si sami pěstujete na hřbitově a jejich počet je závislý na dosaženém levelu. Takto pohodově si nějak budujete váš hotel, ale co přátelé? V současné době mám pocit, že jejich potenciál není nijak výrazněji využit. Posílání dárečků je klasika, ale bez toho se obejdete. Zajímavější složkou je crafting předmětů a díky tomu získáte potiony na urychlení stavebních prací nebo mozky na nakrmení zombíků.

Tak co? Už stavíte svůj hotel?

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 14:44

Stavba nových místností nějaký čásek potrvá a jedna vám časem rozhodně stačit nebude, takže budete expandovat, abyste získali místo na další místnosti

Laugher

Laugher | 19.01.16 v 11:45

Hra vás odnese do prostředí filmu a dostanete možnost postavit si hotel dle vašich představ

Laugher

Laugher | 05.01.16 v 01:20

Postavy odpovídají filmu


galerie

The Hotel Transylvania Social Game The Hotel Transylvania Social Game The Hotel Transylvania Social Game The Hotel Transylvania Social Game The Hotel Transylvania Social Game The Hotel Transylvania Social Game