recenze

Storage Wars: The Game

Storage Wars: The Game

Storage Wars řádí v televizi po celé USA a je jenom otázka času, než se něco podobného objeví u nás. Můžeme se tedy na tuto vlnu připravit v této Facebook hře, která nás zavede do moderní podoby aukcí.
„Reality show“ Storage Wars je vlastně jednou z mnoha. Náplň si je však většinou velmi podobná. Jde o skupinky lidí, kteří se živí hledáním cenných krámů a to takovým způsobem, že se vydraží nějaké harampádí a pokud měli přítomní dobré oči, mohou na celé věci i slušně vydělat nebo taky prodělat.

No a přesně o tomhle je i FB verze Storage Wars, kdy se přesunujete z jedné aukce do druhé a snažíte se porazit své konkurenty. Pokud utržíte v aukcích mnohem více než oni, pak se odemknou další budovy a pak i hlavní na dané časti mapy. Aby to však nebylo tak jednotvárné, máte možnost narazit na velmi cenné a hledané kousky. Ty vám zaručí opravdu slušný náskok a jistotu, že něco opravdu trhnete. Ono totiž nalézat v postupně větších kopách nepořádku a zbytečných věci je opravdu kumšt. Limituje vás i velikost vaší dodávky (v budoucím updatu si budete moci kupovat větší) a také protivníci, kteří dokážou pozlobit. Abyste, ale dostali nějakou tu super výhodu, můžete si zakoupit (ne za reálné) peníze třeba X-ray brýle, boxerskou rukavici na vaše konkurenty, nebo baterky, které osvětlí každý temný roh.

To je vlastně celá náplň hry a tím i zklamání z naprosto nevyužitého potenciálu přátel. Zde slouží pouze na posílání nějakých těch dárečků jako energie. Neexistuje zde, to co jsem opravdu očekával, zapojení vašich kémošů do hry, kdy byste o nějakou hromadu krámů bojovali v aukci.

Když už jsem se zmínil o energii. Té je zde mírně řečeno nedostatek. Každá účast na aukci vás stojí poměrně hodně energetických bodíků a ty opravdu rapidně ubývají. Celkově vzato se Storage Wars může chlubit zajímavým nápadem a chytlavou náplní hry. Vždy mě přihazování prostě bavilo a vždy jsem se snažil v hromadě najít nějaké cennosti, ale právě nevyužitá sociální náplň a trošku ty body energie sražejí docela hodně moje hodnocení.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Werunka | 07.02.14 v 00:47

Proč mi nejde hra spustit? :(


galerie

Storage Wars: The Game Storage Wars: The Game Storage Wars: The Game Storage Wars: The Game Storage Wars: The Game Storage Wars: The Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce