recenze

NBA 2K My Life

NBA 2K My Life

Zakuste společenský život hráče basketbalové NBA, získávejte kontrakty na reklamy, budujte si vaše sídlo a seznamujte se se spoustou přátel, včetně dalších hvězd zámořského basketbalu. Sem tam zavítáte i na samotnou palubovku.
Reputace basketbalové hvězdy se musí náležitě pěstovat a právě oblíbenost mezi fanoušky i ostatními hráči bude váš hlavní úkol.
Stáváte se součástí vašeho oblíbeného týmu a už jste ve vaší rezidenci s tréninkovým košem na basket. Hlavní centrum hry – váš pozemek – budete moci zkrášlovat spoustou předmětů, jejichž funkcí je (v časových intervalech) aktivovat různé události. Ty jsou dány objektem, který máte postavený, a jejich efekt spočívá k přizvání jednak spousty fanoušků, jednak VIP hostů, mezi kterými nechybí třeba LeBron James. Co s tím? Na všechny postavičky klikáte, čímž zvyšujete vaši reputaci, oblíbenost a následně peníze na nákup a se zvyšováním levelu i nové věcičky v obchodě.
Nakupovat lze kromě předmětů také oblečení opět za účelem zvýšení reputace. Když už byla řeč o hráčích NBA, můžete si z nich dělat stále větší přátele a vstupovat do soubojů v dovednostech. Je to klikačka o správném načasování, ale proč ne.
Nutno podotknout, že o basketbalu to zatím moc nebylo a lepší to ani nebude. I když můžete zhruba jednou za den sehrát zápas proti týmu NBA, kde výběrem jednoho ze stylů vyhrajete nebo prohrajete, je té basketbalové tematiky poměrně málo.
Peníze získáváte hlavně z reklam od agentů, ale opět to nemá s košíkovou nic moc společného. Chybí mi tam nějaká větší složka akce. Občasné kliknutí ve správný okamžik nebo výběr herního stylu je málo. Na chvíli zabaví, ale jakmile všechno prozkoumáte a vyzkoušíte, může začít mrzet a stane se z ní při nejlepším nezáživný klikací relax.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Laugher

Laugher | 25.08.17 v 00:00

Basketbal


galerie

NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life NBA 2K My Life

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce