recenze

Insanity

Insanity

Po chodbě bloumají nesympaticky vyhlížející pacienti a zdejší sestřičky byste taky nechtěli potkat. Všude šero a ponuré prostředí, v němž boj o přežití může začít. Vítejte v léčebně choromyslných.
Po vytvoření vašeho charakteru se ocitáte ve výchozí místnosti, ve které budete začínat při zkoumání dalších prostor tohoto zařízení. Ve vašem pokoji můžete nakupovat vybavení, zbraně a tím zvyšovat vaši bojeschopnost nebo využívat boosty z vašeho inventáře. Kde na to ale všechno vzít peníze?
Je tady poměrně draho a finance zase nepřibývají tak rychle, jak bych si představoval, i když lze hrát několikrát denně a energie se nedoplňuje pomalu. Když se ve Facebook hře vyskytne něco jako energie, zpravidla to znamená plnění úkolů a questů. V první části sanatoria je jen jedno stanoviště, a tak se vše omezuje na pouhé klikání, zisk zkušeností a určitého finančního obnosu.
To platí i při soubojích s ostatními hráči. Vyberete si z nabídky soupeře, ale duel nemáte větší šanci ovlivnit. De facto po prvním tahu budete mít jasno, jestli vyhrajete, či nikoli. Atributy navyšujete, jak již bylo zmíněno, nákupem vybavení, a tak pořád marně hledám něco, čím by se hra vymykala z běžného průměru tohoto žánru „klikaček“. A jaké překvapení, že se nic takového nekoná! Jsou tu i bossové, na ty se ovšem musíte spojit s množstvím přátel, nachystat asi tak milion lékárniček nebo se vrhnout do mikroplateb. Jinak to bude na dost dlouhou dobu, přičemž ale hra nenabízí nic, co by tento herní stereotyp kompenzovalo.
Byl fajn nápad hodit hru do tohoto prostředí, ale pokud nejste fanoušci klikaček, nebude vás to zkrátka bavit. Fanoušci se zase i tak musejí smířit s během na dlouhou trať.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:20

text příspěvku

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:44

Riskantní

Laugher

Laugher | 14.07.16 v 18:01

Šílená hra

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:14

Psycho


galerie

Insanity Insanity Insanity Insanity Insanity Insanity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce