recenze

Gone Fishing

Gone Fishing

Červík mrskající se na háčku na konci udice, klidná vodní hladina, pohodička a relaxace na břehu jezera. Tentokrát si budete moci na Facebooku zarybařit. Takže prut v podobě myši do ruky, návnady do batůžku a jde se na to.
Pochytat pár rybek, následně je prodat, za utržené peníze dokoupit vše potřebné a zase znova. Tak by se dalo shrnout vaše počínání.

Není nač čekat a hned se vrhnete do chytání. Vše se ovládá myší, kterou nahodíte udici, a po pár vteřinkách čekání simulující několikahodinové čekání v reálu budete tahat úlovek. Systém je udělán tak, že musíte soustavně a současně s přestávkami mačkat myšítko tak, aby vám jednak ryba neutekla, jedna jste to nepřehnali se silou. Pravda, není to nic extra. Ale lepší než jen držet.
Úlovky se ukládají do inventáře a následně je budete prodávat. Za utržené peníze si nakupujete další návnady nebo vybavení mnohého druhu. Od vlasce, háčků, prutu až po věcičky pro vaše přátele a specialitky.
S každou ulovenou rybou také získáte zkušenosti. S postupem na vyšší levely se vám odemykají nové objekty ke koupi, které vám umožní chytat větší, a tím pádem lépe ohodnocené, kousky. Navíc se stane, že se třeba háček zlomí, takže mít nějaký v zásobě není na škodu. V neposlední řadě si kupujete také návnady různého druhu, které s každým pokusem chytat ubývají.

S postupem mezi úrovněmi je spojeno i odemykaní dalších rybářských lokací. A protože každé místo vypadá jinak a obsahuje jiné ryby, je to spolu se zpřístupňováním spousty rybářského vybavení solidní motivační faktor pro opakované hraní.
Nutno ale zmínit i faktor přátel. Do nových lokací se bez nich nepodíváte a celkem brzy je budete potřebovat.

Z ostatních aspektů je zajímavá možnost vytvořit album s vašimi trofejemi nebo doplňování energie opět za pomoci vašich přátel, přičemž tato energie vám dává sílu na chycení větších kousků.

Pohodová záležitost, která má určitou atmosféru i díky zvukům. Negativum shledávám v nutnosti přátel pro odemčení nových míst a vysokých cen toho lepšího vybavení.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Gone Fishing Gone Fishing Gone Fishing Gone Fishing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce