recenze

Clubbox

Clubbox

Práce, práce a zase práce. Žádná zábava, žádná pařba, žádné povyražení. To jsou hlavní důvody, proč už nechcete zůstat na domovské planetě a vydáváte se do vesmíru za pořádnou party.
Facebook hra, kde máte vlastní klub, tu zatím opravdu moc nebylo a takových, kde máte dj a trsající mimozemšťany ve vesmíru už tuplem ne. Clubbox vám dává možnost vytvářet svůj vlastní klub s dokonce vlastní hudbou, která se stane mezi různorodou návštěvnou opravdu populární.

Samotný začátek hry zas taková bomba není. Několik základních úkolů vás provede nejnutnějšími věcmi, kterými jsou tvoření plochy, kde se dá trsat a stavět pomocí speciálních magnetů a poté umisťování nábytku. Zde je menší vada – barvu si sice můžete zvolit, ale poté se už nic nedá změnit a volba je trvalá. Jenomže jak se pomalu dostáváte k hudbě, dojde vám, že Clubbox toho nabízí opravdu mnohem více, než se zdá.

Hlavní předností je plně volitelná hudba. Vše probíhá ve stylu, kdy kliknutím na Dje napíšete vyhledávané heslo a hra vám automaticky nadhodí youtube nabídku. Pak už stačí šťastnou volbu přidat a spustit. Pravda sice je, že mimozemští návštěvníci trsají zcela na všechno, i kdyby to bylo recitování „Skákal pes přes oves“. Hlavní je mít dostatek alkoholického opojení a odklizené zvratky. Ale hlavní je, že se vám nebo ostatním hráčům hudba líbí.

Další skvělou možností je totiž navštěvování ostatních vesmírných klubů, kde si můžete poslechnout hudbu ostatních, trošku si zatančit, popít, ohodnotit výběr a klidně dodat vlastní kousek. Pak už se vrátíte domů a třeba něco z vydělaných peněz stavíte. No stavíte, věci jsou dost předražené a nečekejte, že budete mít blýskavý parket, hromadu tanečníků, několik barů a různé dekorace během dvou nebo tří dnů.

Ceny mi totiž přišly mírně přehnané. Dá se na ně vydělat, a dokonce nepotřebujete žádné přátele pro postup, ale bude to chvilku trvat. Proto se nejedná o zábavu pro hráče, kteří chtějí vidět hned obrovské výsledky. Zase ale dávám mírné plus za různé přídavky v podobě výzkumu a používání speciálních efektů nebo vyhazovačů.

Jestli ode mě očekáváte nadšení z grafiky, tak to se tentokrát nekoná. Hra nevypadá zle, ale detailů si také moc neužijete. Až když máte třeba v klubu 30 „lidí“, několik laser show a k tomu vám hraje dobrá hudba, pak už to není tak průměrné, ale do té doby si ještě počkáte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 01:32

1

Drticka

Drticka | 05.09.20 v 20:59

jdu makat


galerie

Clubbox Clubbox Clubbox Clubbox