recenze

Toyz & Zombies

Toyz & Zombies

Co uděláte, když se před vaším domem začnou prohánět zombie? Vezmete několik svých oblíbených hraček a půjdete jim ukázat zač je toho loket, stejně jako v této zábavné FB hře.
Toyz & Zombies je přesně název, který popisuje tuto záležitost. Vyberete si svého hrdinu a jdete vymýtit zemi od nemrtvých. Jenomže způsobem, který je značně neortodoxní. Na každé mapě můžete postupně vyvolat různé hračky (podle vaší úrovně). Pro představu to vypadá tak, že v dáli uvidíte zombii s kloboukem, rozkážete svému plyšovému méďovi, aby k ní šel a jednu jí vlepil. Hraček zatím není ve hře příliš (Rubikova kostka, plivající kachna a pár dalších), ale snad se jejich počet rozroste.

Mapy a jejich podúrovně také nereprezentují velké číslo, ale delší herní dobu podporují speciální levely a také docela vysoká složitost, která vyplývá z mírného nedostatku energie. Jak už to tak bývá, každý pohyb, útok nebo činnost (léčení hraček, průzkum keřů a děr) stojí něco energie. V praxi to pak vypadá, že už ve druhém světě budete potřebovat počkat klidně i dvakrát na znovu naplnění limitu.

Potěšující věcí ale určitě zůstává RPG systém a získávání zkušenosti. Ne pro vašeho hrdinu, ale pro hračky, které za určitý obnos a předměty získávají lepší atributy a stávají se z nich lepší nástroje na ničení nemrtvých. Tu a tam je potřeba požádat kamarády o nějaký speciální předmět, ale není to nutnost, možná až v pozdějších levelech. Ona vlastně sociální část hry není nikterak velká a dlouho jsem hrál bez jakéhokoliv kamaráda.

Doufám, že se v budoucnu počet hraček a map rozroste, zatím jejich počet vypadá na testovací verzi, jestli dál do hry investovat čas, no uvidíme. Zatím si určitě vyzkoušejte tuto zajímavou a visuálně podařenou zábavu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Laugher

Laugher | 24.08.17 v 23:45

Ujde


galerie

Toyz & Zombies Toyz & Zombies Toyz & Zombies Toyz & Zombies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce