recenze

Six Gun Galaxy

Six Gun Galaxy

Her ve stylu Fallout a onoho apokalyptického ražení zase tolik není, tedy aspoň ne těch povedených. Jednu dobře udělanou temnější budoucnost můžete zakusit v Six Gun Galaxy. Takže taste revolvery, budete je v tomto RPGčku potřebovat.
Svět se změnil, může za to hlavně naprosto zničující válka a teď svět kolem vás vypadá jako přetechnizovaný divoký západ (opravdu trošku jako Fallout).

Náplní jsou dvě hlavní činnosti. V té první, po vzoru klasických RPG her, procházíte světem, postupně odemykáte nová a nová města, vesnice a speciální místa, na kterých plníte různé úkoly a pohybujete se příběhem vpřed. Úkoly tu bohužel nejsou až tak propracované, takže většinou budete běhat v kruhu – jdi tam, pokecej si, něco seber, něco zabij, něco kup a zase si pokecej.

Druhá část je budování vašeho městečka. Tato aktivita byla, mírně řečeno, odfláknut. Budov moc není a nějaký propracovanější systém nehledejte.

Proč tedy tak vysoké hodnocení? Hra je v některých ohledech propracovanější více, než se na první pohled zdá. První velmi pozitivní věcí je možnost tvoření týmu z několika „hrdinů“, které si můžete koupit. Dále tu je velmi propracovaný systém vylepšování hrdinů a kupování věcí, které vám dále v boji pomáhají. Neskutečně mě i potěšilo doplňování energie, té je tu sice jenom 11 do zásoby, ale doplnění jednoho bodu trvá v rozmezí 3 – 4 minut.

Technická stránka je na velmi moderní úrovni. Grafika pěkná a propracovaná s několika slušnými detaily. S audiem a zvukovými efekty si někdo úspěšně pohrál, takže zvuk jednoznačně nevypínejte.

A co přátelé plus placená část? Jde to jaksi ruku v ruce. Krom toho, že přátelům můžete posílat různé věci a navštěvovat si vzájemně města, budete své kolegy hlavně potřebovat při nákupu questových předmětů. Ty se dají také směnit za speciální žetony, ale kdo by chtěl stále za něco platit že?

Celkově velmi dobré RPG záležitost, která má pár slabších míst, ale pokud zrovna netrváte na nějakém chlubení vůči přátelům a spíše si zkusíte prožít nějaké dobrodružství, pak už nic nehledejte.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

zlokop

zlokop | 20.06.15 v 11:53

Dobrý


galerie

Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy Six Gun Galaxy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce