recenze

Knightly Adventure

Knightly Adventure

Svět rytířů, bitev, objevování světa spolu s craftingem a farmařením. To vše na vás čeká v tomto RPG titulu. Vyberte si hrdinu a vrhněte se do návykového 3D středověku.
Po vzoru RPG her je na prvním místě výběr hrdiny. Zvolit si můžete ze základních tříd – rytíř, mág a lukostřelec. Později lze dokoupit další postavy, ovšem pouze za speciální mince.
Hra je postavena na 3D Unity game enginu, takže se můžeme těšit na pěkný kreslený 3D svět. Ten v základním interfacu ukazuje vaše panství. No, panství… takový plácek, na který budete moci stavět budovy a pole. Budovy nejrůznějšího druhu produkují suroviny na crafting výbavy, pole zase produkují plodiny, za které přibývají penízky na vaše konto. Za peníze pak upgradujete váš ostrov.

Druhou, výraznější složkou, je boj – respektive ono vlastní dobrodružství. Mapa světa je rozdělena na menší ostrovy a na nich jsou jednotlivé mise. Jejich plnění vás dostane až k bossovi a posléze se odemkne nová část. Také jsou tu vedlejší questy a mise, díky kterým získáváte plnou nálož zkušeností a budete posléze schopni splnit náročnější úkoly. Obecně platí, že byste měli mít vyšší level než soupeři. Před každou misí si můžete koupit dva kamarády do party a jejich cena se zvyšuje s jejich úrovní.
RPG řádění pak obnáší chození a vymlacování haldy nepřátel za účelem splnění nejrůznějších questů (obrana obydlí, získat daný počet určitého extraktu, zničit všechny příšery…). Nechybí speciální útoky, jejichž sílu lze upgradovat za skill body, a vždy je dobré mít s sebou potiony léčící celou vaši skupinu. Vše se ovládá jednoduše myší, boje probíhají automaticky, hra dokonce velmi příjemně přechází sama k dalšímu nepříteli.
Abych si taky trochu rýpnul – obchod je záležitost pouze pro prémiové platby, takže speciální kostým či charakter si nedopřejete. Dále je to trochu nevychytané rozlišení obrazovky. Je třeba si s tím lehce pohrát a zmenšit/zvětšit obraz. Nakonec je to zadání některých questů, které neodpovídá reálu – zadání zní někdy jinak než nápověda k němu umístěná.

To nic ale nemění na celkově pozitivním dojmu ze hry, která je i přesto zábavná a návyková, navíc bez jakékoli spotřeby energie. Hrajte, bojujte a bavte se.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Laugher

Laugher | 19.01.16 v 11:46

Svět rytířů, bitev, objevování světa spolu s craftingem a farmařením

Laugher

Laugher | 05.01.16 v 01:22

Druhou, výraznější složkou, je boj – respektive ono vlastní dobrodružství

hypnotyzer

hypnotyzer | 24.02.15 v 06:12

dost dobré spojené s hodně činnostmi


galerie

Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure Knightly Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce