recenze

KingsRoad

KingsRoad

Vydejte se nakopat temné síly v povedené RPG akční hře s názvem KingsRoad. Vyberte si mezi válečníkem, lučištníkem nebo mágem a vzhůru do boje.
Země Alderstone se zmítá pod nadvládou temných sil a monstra na vás při vašem putování čekají na každém kroku. Na úvod si vyberete jednoho hrdinu ze tří tříd, který určí váš styl boje. Hlavní náplň hry je pak plnění questů, které vás zavedou na různá místa mapy a lokací, které musíte projít za účelem zabít hlavního bosse, někoho zachránit apod.
Svým stylem titul připomíná staré dobré diablovky. Chodíte si přímočaře vpřed a takřka neustále likvidujete hordy monster čekajících opodál. Základní boj je pořádné bušení do myšítka, ale můžete využít i speciálních ataků, sbíráte zlato, zkušenosti a odměny za splněné mise. Jak si tak postupujete dál, prostředí i potvory se mění a hlavně sílí (přirozeně), a tak si vylepšujete brnění, zbraně… klasika. Sympatická je možnost hrdiny střídat a vylepšovat tak všechny tři třídy.
Ještě zmínka o speciální měně. V této hře máte k dispozici modré diamanty, které jsou hůře dostupné než zlato. Jejich prostřednictvím si odemknete vzácné truhly a další speciální obsah. Abyste nemuseli platit, je výhodné opakovaně plnit již absolvované mise. Hra vás tak primárně nenutí nic kupovat.
Parádní titul pro všechny milovníky RPG her.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

1Laugher

1Laugher | 04.04.18 v 21:58

Parádní

Laugher

Laugher | 07.07.16 v 13:27

Sympatická


galerie

KingsRoad KingsRoad KingsRoad KingsRoad