recenze

Hello Hero

Hello Hero

Se skupinkou hrdinů potírejte zlo v tomto svižném RPGčku.
Hello Hero je poměrně rychlá RPGčková akce, ve které si postupně složíte bandičku 5 postav. S ní pak vyrážíte do jednotlivých úrovní. Pohyb probíhá automaticky a souboje de facto taky. U každé z postav určujete, kdo a jaký útok použije po naplnění ukazatele. Nechybí zde jak potavy na boj zblízka, tak zdálky, léčení apod.
Pro úspěch je třeba tedy nejen správný mix hrdinů, ale také náležitý upgrade a výbava, kterou získáte ve formě odměny. Jak tak postupujete levely, získáváte zkušenosti, vaši hrdinové se zlepšují a dojde také na souboje s bossy. Nechybí možnost craftingu a fúzování přebytečných hrdinů.
S postupem na vyšší úroveň si odemknete arénu, raidy nebo PvP bitvy. To všechno ovšem bude vyžadovat čas a absolvování pořádné dávky základních misí, protože „expení“ tu není právě nejrychlejší, což naopak balancuje dostatek energie a slušné doplňování. Chce to přežít monotónnost, než si odemknete všechny možnosti. I přesto zajímavé RPG, které je k dispozici i pro platformu Android v nezměněné podobě.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

1Laugher

1Laugher | 04.04.18 v 21:53

Zajímavá

Laugher

Laugher | 03.09.15 v 02:15

Hello Hero je poměrně rychlá RPGčková akce

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 02:31

Rychlá, sociální role-playing hra

DoDoTom68

DoDoTom68 | 10.06.14 v 10:01

zaujímave RPG pre platformu Android ©


galerie

Hello Hero Hello Hero Hello Hero Hello Hero Hello Hero Hello Hero Hello Hero