recenze

Timeless Gems

Timeless Gems

Připojte se k Alence a k Dorotce v jejich dobrodružství a připravte se na pořádnou match-3 výzvu. Hra kombinuje jak logickou přesmykovačku, tak deskovou hru.
Timeless Gems je nový přírůstek do logických her založených na takzvaném match-3 principu. To znamená, že hrací plochu máte posetou objekty různých druhů a přesmykem sousedních se snažíte vytvořit minimálně trojici téhož druhu. Při spojení početnějších celků se vytváří speciální kameny, které vám usnadní váš zadaný úkol. K dispozici máte pouze omezený počet tahů nebo časový limit, takže nějaké bezmyšlenkovité klikání není na místě. Naopak se musíte soustředit a přemýšlet, kam budete hrát dále. Vždy totiž máte zadaný nějaký primární úkol (nasbírat dostatek lektvaru, bodů, zničit určitý počet kamenů apod.) a k němu řadu dalších (podobného typu), čímž by se vaše pozornost měla ještě umocnit. Za splněné questy získáváte peníze a hvězdy a odemykáte i power-upy do dalších kol.
Klasickou match-3 spojovačku doplňuje princip deskové hry. Pokud spojíte tři kostky, Alenka nebo Dorotka se rozeběhne po hracím poli, čímž získává další mince nebo sbírá noty a tak dále, opět v rámci nějakého úkolu. Velmi povedená a propracovaná gamesa pro milovníky tohoto stylu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 24.06.20 v 02:34

Dobrá hra.

1Laugher

1Laugher | 07.04.18 v 23:43

Dobrodružná

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:30

Při spojení početnějších celků se vytváří speciální kameny

Laugher

Laugher | 03.09.15 v 02:13

Timeless Gems je nový přírůstek do logických her

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 02:29

Hra jako Alice


galerie

Timeless Gems Timeless Gems Timeless Gems Timeless Gems Timeless Gems

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce