recenze

Tetro Duel

Tetro Duel

Mix Tetrisu a match-3 hry. Ukažte vaše schopnosti při skládání tetrisových tvarů do trojic a hrajte v reálném čase proti skutečným soupeřům. Kolik mincí dokážete vyhrát?
Multiplayerový logický rychlík, ve kterém se vám na hrací plochu řítí všelijaké tvary. Pokud znáte hru Tetris, určitě jste se s nimi již setkali. Tyto objekty jsou navíc tvořené jednotlivými barevnými dílky, z nichž byste měli vytvořit alespoň trojici stejné barvy. Tím dosáhnete zmizení této skupinky a získáte body. Za každou následující trojici získáváte více bodů, a tak je dobré snažit se vytvořit trojici v každém tahu a udělat co nejdelší kombo. Správným umisťováním a myšlením lze také získat násobící boost, který vám pomůže vyhrát hru. K dispozici jsou i power-upy, nicméně zpravidla za reálné peníze.
Do každé hry vsázíte herní peníze a jejich získané množství určuje vaši pozici v turnajové tabulce. Hrajte, vyhrávejte a sázejte pro co největší zisk. Brzdou hry je naopak energie, která čítá jen pět kousků, takže si za chvilku budete muset odpočinout. Na druhou stranu je koncept on-line hraní dostatečným tahákem, abyste se s hrou bavili i po delší době. Hra vám navíc pěkně napovídá, kde a jak můžete vytvořit trojici.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:19

Multiplayerový logický rychlík

Laugher

Laugher | 21.12.15 v 14:25

Mix Tetrisu a match-3 hry


galerie

Tetro Duel Tetro Duel Tetro Duel Tetro Duel