recenze

Seaside Hideaway

Seaside Hideaway

Čas na trochu relaxace, stavění a hledání předmětů. Kde? V dnešní Facebook hře Seaside Hideaway je to možné. Budete vytvářet své vlastní městečko a bavit se jednou casual zábavou.
Nejdříve jsem si opravdu říkal, že se jedná o hru, kde bude za potřebí management, plánování a vytvořit si příjem peněz pro rozvoj. Nakonec vše skončilo jinak a já jsem zjistil, že se stejně velmi dobře bavím.
Část stavění je zde pouze okrajová, i když velmi pěkná věc. Vaším cílem není vytvořit městečko, které něco generuje, ale pouze naplnit měřič celkové vzhledu a tím si zpřístupnit další Hidden Object lokace. Každá budova se dá vybudovat za určitý počet peněz (ty se také získávají hraním druhé části) a dosažením určitého levelu. Dělí se na obyčejné (domky), dekorativní (kytky, stromy) a monumenty, kde budete potřebovat přátele na dostavění. Už zde se ale vyskytuje jedna nepříjemnost, už asi tušíte. Jste strašně omezeni prostorem, další část mapy si samozřejmě můžete koupit za in-game peníze, ale také potřebujete speciální item, který se dá dostat pouze od kamarádů darem, nebo si je koupit za reálné peníze. Tohle prostě nemám rád.

Hlavní část hry spočívá v hraní Hidden Object her. Tedy máte danou lokaci, obrázek a v té se snažíte najít různé předměty podle seznamu, který je vám dán. Nejste časově omezení a i nápověda se příjemně doplňuje. Výsledek se tedy točí kolem bodů a tím i příjmu zkušeností a peněz. Tím se vracíme zpět na budovatelskou část, kde zisk investujete do budov a vyšších „vzhled“ bodů a tak stále dokola. Jedna hledací hra stojí 10 bodů energie, ale doplňuje se poměrně rychle.

Technická stránka hry je prvotřídní. Grafika je celkově detailní a u lokací, kde hledáte, se vše dá najít bez toho, abyste měli nalepený obličej na obrazovce a hledali nenápadně schované předměty (i to se přesto párkrát stane). Audio je na dnešní poměry nadprůměrné. Celkově vzato je Seaside Hideaway dobrou hrou, pro hledače itemů a lidi, kteří si chtějí obohatit slovní zásobu. Ovšem repetitivní náplň a někdy velmi nepříjemné omezení ve stavbě určitě bude mnoha hráčům vadit.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Seaside Hideaway Seaside Hideaway Seaside Hideaway Seaside Hideaway

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce