recenze

Puzzle Adventures

Puzzle Adventures

Kdysi jsme tu měli záplavu různých skládaček. Ta doba naštěstí pominula, ale přehlížet opravdu povedenou FB v tomto stylu by nemělo smysl přehlížet. Představujeme vám Puzzle Adventures, kde skládání puzzlů je i soutěživá záležitost.
Sociální sítě jsou v hledáčku čím dál tím více společností, které doposud vytvářely puzzle a hry pouze jako stolní záležitost. Ravensburger je jednoznačně gigant ve světě Puzzle, ale i tato firma se přesunuje do digitálního světa. Jejich nejnovější FB hra Puzzle Adventures kloubí jejich skvělé skládačky, sociální možnosti a soutěživého ducha.

Hlavní náplní je přirozeně skládání puzzle. Ale není to nic suchého, jejich obtížnost se pomalu zvyšuje, žádné skoky, prostě krok za krokem. Na každou skládačku máte časový limit, do kterého se musíte vejít, jinak si celou věc zopakujete. A co je vlastně účelem a motivací skládání? Krom pěkného obrázku získáváte i body, zkušenosti a předměty. Body slouží jako možnost poměřování sil a úspěchů s přáteli. Zkušenosti pro navýšení vašeho levelu. No a předměty se dělí na nutné klíče pro odemykání dalších a dalších skládaček a poté bonusové, které vám pomáhají, pokud jste na nějakou skládací bitvu krátcí.

Ono se to nezdá, ale možností pochlubit se svou rychlostí a bystrostí je zde hodně a jednoznačně v Puzzle Adventures funguje. Bohužel zvyšování vaší úrovně je trošku na dlouhý loket. Zkušenosti tak rychle nenaskakují a třeba dosažení 3 úrovně trvá klidně i víc jak deset skládaček (z toho se ne každá podaří udělat hned napoprvé).

Samotná vizuální stránka hry a obrázků je téměř dokonalá. Svět, ve kterém cestujete, je příjemně barevný a hraničí s dětskou jednoduchostí. Obrázky jsou naprosto dokonalé a vystihují profesionalitu firmy Ravensburger. Audio šlo určitě dotáhnout do konce, ale svým způsobem mi hudba ani moc nechyběla.

Ještě bych měl jednoznačně pochválit celkem rychlý nárůst energie, za kterou hrajete. On stejně více jak dvoje nebo troje skládací aktivity po sobě asi člověk nezvládne.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

skipiskipi

skipiskipi | 30.11.14 v 11:52

má nejoblíbenější puzzlárna, mám 27 kompletních světů, teď se snažím o fotbalovou 104 s nápisem a ne a ne ji porazit


galerie

Puzzle Adventures Puzzle Adventures Puzzle Adventures Puzzle Adventures Puzzle Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce