recenze

Poseidon's Realm by Reiner Knizia

Poseidon's Realm by Reiner Knizia

Jednoduchá a návyková „skill“ hra, ve které budete moci předvést vaše schopnosti v odstraňování bublinek a vytváření trojic. K nejlepším výsledkům vám pomůže především rychlost, svižná orientace a nějaký ten aktivní bonus.
Hrací plocha je poseta bublinkami a váš úkol spočívá ve vytváření alespoň trojic stejné barvy. Toho docílíte tak, že klikáte na ty bublinky, které mají uvolnit a posunout onu požadovanou barvu do trojice. Tento způsob chce trochu cviku a zorientování. Dále můžete hrací plochu otáčet a získávat tak nové pozice na tvorbu trojiček. Tvořit lze i bubliny větší a také větší celky jsou lépe bodově ohodnoceny.

Do toho všeho vám běží časový limit a speciální útvary z bublin vám nějakou tu vteřinku navíc přidávají. Po konci hry přichází na řadu odměna. Ta je zde prezentována diamanty, za které si můžete nakoupit bonusy do následujícího hraní. A pokud jde o sféru bonusů, ty si musíte odemknout dosažením daného levelu. Postup hrou je však celkem pomalý a motivace se nepřidá, pokud nebudete mít několik soutěživých přátel, délka doplňování energie ke hraní mi nějak zvlášť nevadila, ale 15 minut se může zdát dlouho. Zpracování je poměrně jednoduché, ale nápad není špatný. Také je sympatická možnost získané diamanty použít v dalších hrách tohoto autora.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Poseidon's Realm by Reiner Knizia Poseidon's Realm by Reiner Knizia Poseidon's Realm by Reiner Knizia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce