recenze

Pet Rescue Saga

Pet Rescue Saga

Abyste si nemysleli, že match-3 hry na Facebooku třeba netáhnou, tak tu pro vás máme Pet Rescue Saga. Klasika v kombinaci se sladkými mazlíčky.
Facebookové hry už nezažívají takový boom jako před pár lety, ale stále se mezi nimi dá najít něco, co vás pořádně zabaví. Pet Rescue Saga s sebou nepřináší až tak moc nových věcí. Je tu klasika v klikání na různě zbarvené kostky s cílem dosáhnout bodového limitu, posunout různá zvířata až na dno hracího pole (tím je zachráníte) nebo jiný úkol. Většinou se jedná o kombinace některých nebo všech dohromady. Jestli si ale myslíte, že hrou projedete jako nůž máslem, pak jste na omylu.

Po první desítce levelů, které spíše slouží k naučení se pravidel a seznámení se s hrou, je laťka navýšena celkově složitější strukturou levelů a po dvacítce začnou přibývat ony nepříjemnosti, jako uzamčené kostky, které nejdříve musíte „odemknout“, aby se dostaly do hry. Tím nic ale nekončí, berte to tak, že ve hře je přes 100 úrovní a obtížnost s každou novou částí světa, ve kterém se pohybujete, roste. Za každý nezvládnutý pokus následuje ztráta života, jako obvykle, ale celkem rychle přibývají, takže nemějte obavu, že si už moc nezahrajete. Jsou zde různorodé bonusy, třeba zničení všech kostek konkrétní barvy nebo zbavení se určité kostky, to ale něco stojí nebo mohou vypomoci přátelé.

Když už jsme u přátel, nejsou zde až tak moc potřeba k odemykání nových částí světa. Záleží hlavně na vaší schopnosti něco uhrát, což schvaluji. Obtížnost není zrovna na nízké úrovni. Jako hráč ze staré školy (sice je na mě hra moc sladká, ale co už) jsem rád za každou překážku, radost z jejího překonání je pak mnohonásobně vyšší.

Jestli čekáte, že vám hru doporučím, pak čekáte velmi dobře. Na technické stránce jsem nenašel nic špatného, jestli vám nevadí spíše dětský styl nebo styl pro milovníky mazlíčků, hra vám bude naprosto vyhovovat.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

lucia | 07.07.21 v 09:47

Som v 887 levely,potrebujem nutne pomôcť,spajam kocky na maximum a vtáci nie nie odletieť.

martina | 30.07.18 v 13:55

prosím chci se zeptat,jsem na levelu 2232 pet rescue sága.To už je úplný konec hry? díky

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:27

Facebookové hry už nezažívají takový boom jako před pár lety, ale stále se mezi nimi dá najít něco, co vás pořádně zabaví

jurcatko

jurcatko | 05.03.15 v 12:34

taky nemám koho požádat o potvrzení postupu a to fakt nebaví

NADĚJE

NADĚJE | 27.02.15 v 07:01

barevných kostiček spojování, slouží k zábavnému uspokojování :)

elma | 30.12.14 v 10:08

Jsem v 807 kole a teď když mám volno a chtěla jsem hrát, tak někdo usnul na vavřínech! -kdy už konečně spustí další kola na petu ?? Už přes týden tam nic není

skipiskipi

skipiskipi | 13.08.14 v 12:21

hra mne bavila, ale protože si nechci přidávat přátele jen kvůli postupu dál, už ji nehraju

Helena | 07.03.14 v 17:41

nekolik

Helena | 07.03.14 v 11:53

Uz nekoli dni nemuzu pozadat o potvrzeni do dalsiho levlu, pratele uplne zmizeli ze seznamu (pouze u teto hry)...nevi nekdo, jak je tam dostanu zase zpatky...?

bellatrix | 05.03.14 v 19:28

navody ako hrat tuto hru najdte na http://www.youtube.com/user/bellatrixstar07

pavla | 01.03.14 v 09:03

jsem ve 357 kole pět rescue sága, hra mě baví,ale co mě nebaví tak se pořád dokola doprošocat třem přátelům o potvrzeni do hry. K O N Č Í M!!!

bellatrix | 22.02.14 v 22:07

navody na najnovsie levely najdete tu https://www.youtube.com/user/bellatrixstar07/videos?view=0&flow=grid


galerie

Pet Rescue Saga Pet Rescue Saga Pet Rescue Saga Pet Rescue Saga Pet Rescue Saga Pet Rescue Saga

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce