recenze

Pepper Panic Saga

Pepper Panic Saga

Nažhavte mozkové závity! Nejen proto, že tu máme další parádní match-3 hra, ale také proto, že tentokrát budou v hlavní roli pálivé papričky.
Příběh je takový, že malý pejsek byl jiný než ostatní. Neměl rád kosti, ale papričky a se želvákem Sheldonem se vydal na cestu po světě.
Každý level před vás předkládá hrací plochu se spoustou papriček různých barev. Vaším úkolem je vytvářet z těchto papriček minimálně trojice a plnit specifická zadání každé úrovně. Ať už máte posbírat daný počet jednoho druhu, tvořit comba nebo nahrát určité body, vždy budete muset více či méně přemýšlet. Počet tahů je totiž omezen a navíc se vám do cesty staví zlá kočka. Ta se vám pokouší vaše těžce vytvořené papričky sebrat, což vám notně v kombinaci s výše uvedenými podmínkami komplikuje situaci. Zkuste třeba vytvořit deset hořících papriček, když vám je ta zatracená kočka pořád bere!
Počet her je omezen životy, na druhou stranu se odečítají jen při nezvládnutém levelu a můžete požádat přátele o pomoc. Velmi návyková hra, která není jen klasická match-3 skládačka. Koncept skládání papriček do vyšších celků a z nich pak tvoření comb vytváří velmi povedenou hrou tohoto žánru.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

adamschule85 | 08.03.19 v 04:31

[scary games](https://games.lol/scary/)

adamschule85 | 08.03.19 v 04:31

"scary games":https://games.lol/scary/

adamschule85 | 08.03.19 v 04:30

scary games [url=https://games.lol/scary/]scary games[/url]

patsm00re18 | 22.10.18 v 07:58

Are you ready for some arcade games that you don't need to leave the house to play? Visit this site: https://games.lol/arcade/ Play it now!

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:22

Příběh je takový, že malý pejsek byl jiný než ostatní


galerie

Pepper Panic Saga Pepper Panic Saga Pepper Panic Saga Pepper Panic Saga Pepper Panic Saga