recenze

Maya Whiz

Maya Whiz

Hledejte páry stejné barvy a postupte tak až na vrchol ke zlatému pokladu. Casual hra připomínající Mahjong. Využívejte různé bonusy a zapojte mozek.
Prozkoumejte tajemné lokace, ve kterých na vás čekají nesčetné poklady, velmi zábavným a chytlavým způsobem.
Dalo by se říci, že tady máme trochu zjednodušený Mahjong. Ve struktuře dílků musíte vždy najít dvojici stejné barvy. Tím je odstraníte z hrací plochy a odemknete si dílky za nimi blokované. Touto cestou postupujete až na konec, kde vás čeká poklad.
Zase tak jednoduché to nebude. V určitých fázích máte na výběr z více možností, kterou barvu odebrat. Musíte tak přemýšlet, který tah je pro vás lepší, které barvy si tak odemknete apod. Z hlediska barev má výsadní postavení barva červená. Vždy je dobré mít nějakou tu červenou po ruce, jelikož pás bomb, který skrývá poklad, je také červený. V praxi tak stačí zpřístupnit jeden dílek bomby nahoře, mít v záloze jednu červenou a posunete se o notný kus vpřed nebo rovnou vyhrajete daný level. Nemusíte se tak zdlouhavě prokousávat přes ostatní barvy a počet bodů a cena pokladu se také zvýší.
Pokud jde o nejrůznější bonusy, které si za získané peníze pořizujete, jsou závislé na dosažené úrovni. Postupně se vám odemknou pomocné karty, žolík nebo bomba.
Pomocné karty jsou přídatné karty, které vám pomohou vytvořit barevný pár, pokud vám chybí dvojice. Netřeba říkat, že se s nimi musí šetřit. Celkem z toho vyplývá i funkce Jokera – ten působí do páru s jakoukoli barvou.

Po nevydařeném pokusu ztrácíte jeden ze životů, ale s doplňovací frekvencí jsem starosti neměl. Celkově velmi povedená hra z této oblasti.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:46

Dobrá

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 23.02.15 v 06:32

parádně vymyšleno a grafika super


galerie

Maya Whiz Maya Whiz Maya Whiz Maya Whiz Maya Whiz Maya Whiz Maya Whiz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce