recenze

Jelly Splash

Jelly Splash

Svět těchto rosolů se otřásl v základech… takže se ještě budou třást dlouho. Ale naštěstí jste tu vy, hráči s logickým myšlením.
Už dlouho jsme tu neměli nic od německé vývojářské společnosti Wooga. Tato společnost se zaměřuje na hry pro Facebook a nyní se snaží s pomocí novinky Jally Splash konkurovat dalším populárním match-3 hrám. A docela se jí prozatím daří.

Jally Splash je takovou příjemnou klasikou, která rozhodně vyzve vaši schopnost přemýšlet. Svět těchto rosolovitých potvůrek byl napaden jakousi temnou inkoustovou hmotou a vy musíte pomoci. Ve většině levelů jde o to uhrát dostatek bodů, zbavit se temných věcí nebo nasbírat dostatek rosolů stejné barvy. Vždy jde ale hlavně o spojování stejnobarevných rosolů, které se jakkoliv dotýkají. Jenomže je v tom maličkatý problém. Herní pole je většinou velmi malé, kombinací není mnoho a vy jste limitováni počtem pokusů. Takže zapomeňte na různá velkolepá komba. Každý tah musí být správně naplánován, a pokud možno s bonusem explodujícího rosolu, který je pro mnohé levely klíčový.

No, co vám budu povídat, obtížnost je zde vysoká, hra se sice tváří jako roztomilá hračička pro děti, ale tady se zapotí i dospělí. Pokud v levelu nesplníte úkol, přijdete o jeden život. Ty se naštěstí doplňují poměrně rychle. Sice si občas počkáte, ale aspoň se můžete soustředit na plánování dalšího útoku na těžký level. Bonusů nebo pomocných power-upů tu moc nenajdete. To je možná i dobře, prostě záleží na vašich schopnostech.

A co přátelé? Ty zde budete potřebovat pro odemknutí nové sady levelů, kterých je v každém světě 20. Lidí nebudete potřebovat moc, ale bez nich se prostě neobejdete. Celkově vzato je Jally Splash nadprůměrnou záležitostí pro hráče hledající nějakou tu match-3 výzvu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:26

Jally Splash je takovou příjemnou klasikou, která rozhodně vyzve vaši schopnost přemýšlet


galerie

Jelly Splash Jelly Splash Jelly Splash Jelly Splash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce