recenze

Fruits Party

Fruits Party

Hrací plocha je zasypána barevnými čtverečky a vy máte jen jednu minutu na to, abyste jich odstranili co nejvíce. Vaše skóre maximalizujete nejen rychlostí a postřehem, ale také power-upy. Ta vzhůru vymačkat nějaký ten ovocný džusík.
Hra je založena na klasickém principu odklikávání skupinek čtverečků, které mají stejnou barvu. Tímto způsobem získáváte šťávu do obřího válce, což vám pak vynese speciální mód. Při něm už je to opravdu pořádný fičák a je to hlavní zdroj vašich bodů, takže musíte být rychlí a klikat opravdu ve zběsilém tempu. Tento fury mód můžete také inovovat, ale nezapomeňte, že máte k dispozici pouhou jednu minutu časového limitu. Jaké skóre tedy dokážete nahrát? Porovnávat se můžete třeba s vašimi přáteli a s každým postupem na vyšší level se zvyšuje (i když pomalu, takže regulérnost zůstává) bonus k vašemu celkovému skóre.

A nezapomnělo se ani na bonusy. Postupně odemykáte také power-upy, které si kupujete za nahrané peníze. Nechybí časový bonus, speciální „sprcha“ nebo bomba.
Počet her je omezen životy, což je vzhledem k časovému limitu celkem brzda. V praxi si tak střihnete nějakých 5, 6 her a musíte čekat, pokud nemáte pár aktivních přátel, které požádáte o další herní životy. Tak co, kdo se stane vítězem každotýdenního turnaje? Pusťte se do hry.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Laugher

Laugher | 12.07.16 v 21:40

Čtverečky

kristyna | 13.07.13 v 11:19

jak to mam stahnout poradte mi


galerie

Fruits Party Fruits Party Fruits Party Fruits Party Fruits Party Fruits Party