recenze

Fluffy Birds Flash

Fluffy Birds Flash

Roztomilí ptáčci, hromada vajec a spousta zábavy. Pokud potřebujete na sociální síti Facebook zabít trochu nudného času a přitom neplánovat město, nebo týdny bojovat s nepřáteli, pak tu je dobrá volba v podobě match-3-hry Fluffy Birds Flash.
I když se nejedná o standardní hru, na které jsme zvyklí u takových názvů jako CityVille nebo Adventures World, můžete mi ji přeci jenom zařadit do skupiny skill her, které se tu a tam vyskytnou.
Hlavní náplní je přiřazovat stejnobarevná ptáčata k sobě. Ovšem princip není vyměňování pozic, ale jde o tažení celými sloupci nebo vrstvami. Pokud se někde střetne tři a více stejných kousků, tak se vám označí, vy posbíráte body. Pokud se poblíž vyskytují vajíčka, můžete je sebrat (pokud máte patřičný bonus, posbírají se automaticky) a vy budete mít možnost pětisekundového bonusu. Každá hra má totiž limit jedné minuty (opět se s patřičným bonusem může prodloužit) a během toho se snažíte nahrát co nejvíce bodů.
Proč byste se měli snažit? Jde o soupeření s vašimi přáteli a světem v každotýdenním turnaji. Pro zvýšení šancí si za obdržené zlatá vejce můžete koupit několik pomocných bonusů. Zlatá vejce se dají vyhrát hraním klasické hry, z herního automatu (jednou denně), nebo si zakoupit za reálné peníze. Pokud nehrajete desetkrát denně, tak peníze nebudou třeba.
Fluffy Birds není nikterak převratný zabíječ času, ale svůj účel plní dobře. Možná bych do budoucna viděl nějaké nové bonusy a zlepšil bych audio, ale to jsou věci, které se i nyní dají přežit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Fluffy Birds Flash Fluffy Birds Flash Fluffy Birds Flash Fluffy Birds Flash Fluffy Birds Flash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce