recenze

Eggies

Eggies

Malá čarodějka zaklela všechny své zvířecí kamarády do vajíček a vy je teď musíte zachránit. Jak toto nevydařené kouzlo zlomit? Vytvářením trojic. Klasická match-3 zábava na Facebooku.
Stačí jedna chyba a hned máte ze všech zvířat zase vajíčka. V časovém limitu jedné minuty jich musíte osvobodit co nejvíce a nahrát co nejvyšší skóre. Princip je provařený jako match-3 hry samy – z objektů na hrací ploše musíte vytvářet alespoň trojice stejného druhu. Tím tyto objekty zmizí, na jejich místo napadají další a vy máte body. Specialitka vás čeká v případě vytvoření vyšších kombinací a celků. V tomto případě vznikne už skutečné zvířátko, které lze použít v dalším hraní a vyvolává ničivá komba a nálož bodů. Zvířat je vícero druhů a každé z nich se chová jinak. Tím je zajištěna vaše motivace, alespoň do začátku opakovaného hraní. Titul je navíc koncipován tak, že vám postupně odemyká nové možnosti, a tak si postupně odemknete leaderboard s vašimi přáteli, power-upy nebo lištu na zisk zkušeností a peněz. Power-upy nakupujete za peníze a umožňují vám dosáhnout vyššího skóre. Jde však hrát i bez bonusů a tím základním prvkem je stopnutí času. Pokud budete hrát dostatečně rychle a svižně, dosáhnete komby hned několikrát na pár vteřin zastavení času.
Počet her je omezen životy ve formě srdíček, která se doplňují středně rychlým tempem, ale to nevadí. Nevadí to proto, že celkově ve hře není nic, co by vás nenechalo přes noc spát a budili jste se ráno s první myšlenkou na pár her Eggies. Relaxačka je to však slušná, a tak by ji fandové match-3 stylu neměli opomenout. Navíc pokud máte pár soutěživých přátel, mohou se rozvinout slušné turnaje mezi vámi v každotýdenním turnaji.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Laugher

Laugher | 04.01.16 v 00:50

Počet her je omezen životy ve formě srdíček


galerie

Eggies Eggies Eggies Eggies Eggies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce