recenze

Diamond Digger Saga

Diamond Digger Saga

Prokutejte se skrze diamanty, sesbírejte potřebné objekt a nepřekročte počet povolených tahů. Návyková a zábavná hra od tvůrců Candy Crush Saga.
Ve hře se před vámi objeví hrací plocha a vy s pomocí vrtáku musíte odstraňovat skupinky diamantů téže barvy, abyste se dostali dál. S každou zničenou skupinkou totiž současně zlikvidujete i půdu, která blokuje tok vody, a pokud ji dostanete až dolů, postoupíte do další místnosti.
Současně s tím získáváte body. Dostatečné skóre je ale jen jednou z podmínek pro úspěšné splnění úrovně. Mnohdy také musíte posbírat kachničky a další objekty, abyste se posunuli dále. K tomu všemu máte k dispozici jen omezený počet kliknutí, takže musíte přemýšlet a sledovat, jakou skupinku diamantů odkliknout dříve a jaké nové kousky místo ní napadaly. Některé plošinky na hrací desce se navíc zničí až po několikanásobném zásahu a nechybí ani nějaké ty bonusy na usnadnění hry.
Nejlepší na hře je to, že se nejedná o další bezduchý relaxační rychlík. Naopak, budete muset přemýšlet a zbrklé hraní vás postaví do špatné pozice. Tato hra se povedla a je jasné, že tvůrci hitu Candy Crush Saga ani tentokrát nezklamali.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

1Laugher

1Laugher | 23.01.18 v 16:10

Úžasně dobrodružná

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:53

Nejlepší na hře je to, že se nejedná o další bezduchý relaxační rychlík

Laugher

Laugher | 29.07.15 v 18:58

Světlé a barevné grafiky

hajzlos

hajzlos | 14.07.15 v 04:53

jdu zkusit

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:38

vyzkouším

katruska

katruska | 28.08.14 v 00:04

nic moc


galerie

Diamond Digger Saga Diamond Digger Saga Diamond Digger Saga Diamond Digger Saga

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce