recenze

Crush City

Crush City

Svět je zdevastovaný a vy ho pomocí různobarevných kostiček dáváte dohromady. Spousta levelů a spousta odklikávání barevných čtverečků.
Základní herní princip je založený na likvidaci barevných skupinek čtverečků. Hrací plocha je jimi zcela zaplněna a vy myší odklikáváte co největší skupinku stejné barvy, nejméně však tři. Čím větší skupinu odstraníte, tím více bodů získáte pro postup dále. To ale není jediná podmínka, podle dané úrovně budete mít rozmanitou škálu zadání. A to je právě aspekt, který dělá hru Crush City zábavnou.
Není to jen odklikávačka na rychlost (to je tu samozřejmě taky), ale budete muset také na určitý počet tahů odstranit bomby, zničit zámky, odemknout vodní potrubí nebo přežít nápor čtverečků po určitý časový limit.
Díky různorodosti zadání hra rychle nezevšední a tempo titulu je také parádní, není problém splnit level za pár vteřin. Za získané peníze si můžete dokoupit pár bonusů do další hry, ale upřímně dost dlouhou dobu nejsou potřeba. Obtížnost prvních desítek úrovní není zase tak vysoká, takže zkušenější hráči budou možná trochu frustrováni z velmi pomalého rozjezdu. Ostatní casual hráči hledající něco na odpočinek i zábavu se budou bavit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Laugher

Laugher | 08.07.16 v 01:36

Obtížná

jurcatko

jurcatko | 07.03.15 v 13:58

dobrá zábava


galerie

Crush City Crush City Crush City Crush City Crush City Crush City