recenze

Candy Dash

Candy Dash

Vystřelujte bubliny, ničte další bubliny a sbírejte hvězdičky na odemknutí nových světů. Dokážete si poradit s touto výzvou na Facebooku?
Hra je variací na již klasický princip „bubble shootera“ a navíc je dostatečně obtížná, aby vám vydržela na dlouhou dobu. Ve světě cukrovinek před sebou máte hráz z nejrůznějších druhů a z děla, které ovládáte, se tuto hráz snažíte zničit. Likvidace je založen na systému 3 a více, takže se každou střelou pokoušíte vytvořit alespoň trojici téhož druhu. Jakmile zničíte poslední bublinu, postupujete dále.
Na hrací ploše mezi objekty se vyskytují rovněž hvězdičky, které je třeba sbírat. Jedině při dostatečném počtu se vám na konci daného světa zpřístupní další.
K dispozici máte také power-upy, které vám usnadní střílení a míření, ale jedná se o poměrně drahé kousky za herní peníze. Proto se vyplatí si je šetřit.
Na rozdíl od jiných her tohoto žánru zde životy ubývají za každou započatou hru. Tím pádem velmi brzo přijde stopka a vy musíte čekat na doplnění. Pokud navíc nemáte dostatek hvězd pro postup, budete muset hrát některé levely znova a to už může být trochu únavné.
Co je však lákavé, jsou další módy – survival a multiplayer. Musíte si je nejprve odemknout za vyhrané mince a také zde se spotřebovává energie. Soupeř vám bude nalezen automaticky a hra probíhá na rozdělené obrazovce. Vyhrává ten, který dříve vyčistí hrací plochu.
Celkově povedený titul, který ovšem kazí malý počet životů, respektive jejich úbytek při každém levelu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

1Laugher

1Laugher | 18.01.18 v 00:57

Je to moc dobrá hra

Laugher

Laugher | 23.07.15 v 01:21

Úžasná a návyková hra


galerie

Candy Dash Candy Dash Candy Dash Candy Dash Candy Dash