recenze

Bubble Witch 2 Saga

Bubble Witch 2 Saga

Možná trochu pozdě, ale přece tu nakonec máme recenzi na Bubble Witch 2 Saga. Je to opravdu pokračování legendární Facebook hry, která nasbírala miliony a miliony hráčů. Jak si tedy vede dvojka?
Hned ze začátku člověk, který hrál předchozí díl, zpozorní. To z důvodu, že grafický kabátek se kompletně změnil, a to v poměrně jasně daném trendu dnešní doby. Ta tam je aspoň částečná „temná“ stránka hry. Místo čarodějek je jenom jedna a spíše vypadá jako vaše starší ségra. Jádro hry se naštěstí moc nemění. Tedy, jak se to vezme...



Bubble Witch 2 Saga je opět o ničení bublin, které se objevují na herní ploše a vy vystřelujete jejich kolegyně s cílem zasáhnout stejnou barvu a druh. Existují různé bonusové módy, finální odměny a tak dále, podle toho, jak se vám daří. Jenže hra couvla, nebo spíše udělala úkrok k více casual obtížnosti a náplni. Úrovní jsou opět stovky a dokážou vydržet opravdu dlouho, ale s obtížností už to tak slavné není. Hra také byla osekána o vymoženosti předchozího dílu, takže tu máme akorát možnost hrát po sobě jdoucí levely a nakupovat bonusy/power-upy. Osobně mi tohle vadí, protože tvůrci a vydavatelé King prostě umí mnohem více.

Technická stránka hry a celkový pocit z grafiky a audia je nakonec přeci jenom pozitivní. Vše funguje, jak má, a i přes prvotní šok ze změny si člověk docela rychle zvykne a tuhle malou čarodějku si i docela oblíbí. Různé cíle hry a výzvy se nesnaží tvářit bůhvíjak originálně, ale aspoň občas vám herní rutinu rozpohybují. A když máte to štěstí, pak i dodají určitou výzvu. Jak ale říkám, hra se mi nezdá vhodná pro hardcore match-3 hráče a mnozí původní fanoušci čarodějek na hru rychle zapomenou.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

1Laugher

1Laugher | 14.01.18 v 18:44

Umělecký design ve hře je naprosto hrozný, dokonce i podle standardů Kinga, a je zde jen jeden typ scény, který se poněkud monotónně spěchá

Blaster27

Blaster27 | 17.07.16 v 21:57

Hezky barevné:)

Goldenpig

Goldenpig | 31.01.16 v 23:09

všechny bubble jsou nice :)

Laugher

Laugher | 22.07.15 v 14:19

Okouzlující grafika


galerie

Bubble Witch 2 Saga Bubble Witch 2 Saga Bubble Witch 2 Saga Bubble Witch 2 Saga