recenze

Bubble Raider

Bubble Raider

Ničte bubliny, objevujte poklady, hrajte proti vašim kamarádům nebo soupeřům v této další variaci na oblíbeného „Bubble Shootera“.
Procházíte levely a v každém z nich na vás čeká pořádná „přehrada“ bublin, které jsou uspořádané do řady či nějakého vzorce. Vy z děla vystřelujete jednu bublinu za druhou a snažíte se vytvářet alespoň trojice, aby z hrací plochy zmizely. A jakmile je fuč poslední, úroveň je splněna. To je ovšem jen jeden z módů, který si můžete zkusit. Cestování po různých zónách zní dobře, ale systém ukládání nefunguje úplně ideálně. Hra ukládá pouze celé splněné zóny a postupem ve hře je samozřejmě složitější a časově náročnější projít celou část na jeden zátah. Sice se tu vyskytuje položka „kemp“, která by váš postup měla uložit, ale jednak si ji musíte koupit za peníze získané hraním, jednak mám dojem, že momentálně ani tento prvek nefunguje tak, jak má.
Naštěstí se tu objevují ještě dva další módy, které upoutají pozornost. Tím následujícím je hra na čas. Máte minutu na to nahrát co nejlepší skóre a v týdenním turnaji porazit vaše nepřátele. Finanční odměna nechybí. Tím druhým je „Battle“, kdy vám systém vybere dalšího protivníka, a vy s ním soutěžíte o to, kdo dokáže déle vzdorovat nájezdu bublin.

Když se ještě vrátíme k hlavnímu „Journey“ módu, tak nové lokace s novými zónami odemykáte za pomoci vašich přátel, respektive za lebky, kterou vám pošlou. Nicméně je tu denní bonus a kolo štěstí, v němž lze tyto předměty získat. Už klasicky je rozjezd pomalý, první levely jsou pro fanoušky žánru naprosto rutinní až nudnou záležitostí. Hlavní kampaň potřebuje vypilovat (zvláště systém ukládání), ale díky ostatním herním režimům může zaujmout.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Laugher

Laugher | 01.04.16 v 22:56

Už klasicky je rozjezd pomalý


galerie

Bubble Raider Bubble Raider Bubble Raider Bubble Raider Bubble Raider Bubble Raider Bubble Raider

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce