recenze

Bubble Pirate Quest

Bubble Pirate Quest

Ponořte se do světa bublin a pomozte pirátskému papouchovi získat poklad. Střílejte, ničte bublinovou hradbu, odemykejte nové ostrovy a překonávejte skóre vlastní i vašich přátel.
Bubble Pirate Quest je další do řady „bublikovek“ na Facebooku. V praxi se jedná o klasické střílení bublin v rámci jednoho z velkého množství levelů. Úrovně v herním světě jsou rozděleny na jednotlivé ostrovy, které postupně plníte, a následující odemykáte pomocí hvězd a vašich přátel. Abyste se totiž dostali dál, musíte dané kolo splnit alespoň na jednu hvězdu a tedy určitý počet bodů. Nové ostrovy pak odemykáte s pomocí přátel, kteří vám musí kliknout na poslaný odkaz.
Teď k samotné herní náplni. Žádná revoluce se tu nekoná a těšit se můžete na dělo, určitou zásobu bublin a bariéru, kterou musíte zničit. Dvojice bublin lze přehazovat a vy se snažíte sestřelit, respektive vytvořit alespoň trojici stejné barvy, Nechybí všelijaké bonusy, ale je tu jeden problém – nakoupit je lze de facto jen za Facebook kredity. Naštěstí jsem ale nepociťoval nějakou potřebu si je opatřovat a levely procházím vesele i bez nich.

Ověřená klasika, ve které je ovšem nezbytné mít několik přátel. Jinak se totiž seknete velice rychle. Počet životů se doplňuj pomalu (cca 30 minut/kus), což při počtu 3 srdíček může někomu vadit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laugher

Laugher | 04.03.16 v 03:08

Bubble Pirate Quest je další do řady „bublikovek“ na Facebooku

tomas cihar | 25.09.12 v 19:04

chci do telefonu


galerie

Bubble Pirate Quest Bubble Pirate Quest Bubble Pirate Quest Bubble Pirate Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce