recenze

Bubble Epic

Bubble Epic

Příznivci bublinovek mají nový důvod k radosti, jelikož Bubble Epic je další variací na nesmírně populární „bubble shooter“ styl. Pojďte do toho!
A je to tu zase. Ostrov rozdělený na několik částí, který je plný kouzelných a tajemných bytostí a předmětů. Postup dál do dalších levelů a specifických částí ostrova vám umožní přesná muška a dostatečně vysoké skóre při ubývajícím počtu bublin.
Náplň každého levelu je totožná. Z koulí, které střílíte z kanónu, se snažíte vytvořit alespoň trojici stejné barvy, která následně zmizí. Tímto způsobem se prokousáváte barevnou bublinovou hradbou až na konec, kde musíte zničit potřebný počet bublin a zbytek koulí se následně zhroutí do připravených nádob.
Pro postup do dalšího kola je třeba splnit bodový limit, což je zobrazeno hvězdami. Za každý level můžete získat až tři a speciální bonusy vás poženou za těmi nejlepšími výsledky. Základem pro další kolo je však stále jedna hvězda. A propos bonusy – za získané peníze si před začátkem úrovně můžete dokoupit extra koule nebo bonusový kotel na body. To jsou ale jen základní věci a ty ostatní – mnohem více vychytanější – lze pořídit jen v rámci mikroplateb. Na druhou stranu je zase tak nepotřebujete.
Přátele si držte u těla a v této hře i v panelu přátel, jelikož jejich svolení a pomoc vám odemyká nové části ostrova. Lze je odemknout i za peníze-bankovky (tedy nikoli základní měnu), kterou si kupujete za mikroplatby, nicméně do začátku nějaké tyto finance dostanete a obejdete se totálně bez přátel. Levelů je však před vámi mnoho a nějaký ten „frend“ se hodit bude.

Celkově shrnuto – nemáme tady nic jiného než starou dobrou bublinovku. A to se vším, co k tomu patří, ať už jde o světlé stránky (bonusy, power-upy, překonávání skóre vlastního i vašich přátel), či méně světlé stránky (mikroplatby, hra nemá čudl pro fullscreen). Koho chytla například záležitost Bubble Witch Saga a holduje obdobným titulům, nechť započne hrát.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

zizitak | 21.01.13 v 08:30

Ano,hra je dobrá....akorát,že já jsem v koncích už v 7 levelu......a ty stejné důvody...nechce mě to pustit dál...netuším co s bonusy........:)

jája 128@setnam.cz | 19.11.12 v 13:14

Hra je dobrá ,Jsem v 109 levelu a asi v koncích.Vůbec netuším co s bonusy mušle,lahvičky a podobné poradte.Ahoj


galerie

Bubble Epic Bubble Epic Bubble Epic Bubble Epic Bubble Epic Bubble Epic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce