recenze

Bubble Cooking

Bubble Cooking

Bublinky, všude samé bublinky. Řítí se na vás ze stropu v řadách a hrozí, že vás převálcují. Nezbývá než se bránit, bublinkami nabít své dělo a tvořit stejně barevné řady, které z plochy zmizí.
Bubble Cooking je jednoduchá logická hra, která apeluje i na váš postřeh. V prvních levelech stačí jen dobře mířit, další nám ovšem přinášejí zajímavá zpestření, jako je změna barvy kuliček po několika sekundách atd. Abyste se s těmito úkoly vypořádali ještě lépe, jsou pro vás připraveny bonusy - kari, pepř a popcorn.

Pokud kuličku před vystřelením posypete kari, stane se z ní duhová kulička, která změní barvu podle toho, kam dopadne. Jestliže kuličku posypete pepřem, z kuličky se stane bomba, která po dopadu exploduje v horizontálním směru. Přidat ke kuličce popcorn potom znamená velký výbuch a odstranění kuliček ve všech možných směrech.

Bonusů je jen omezené množství, a tak je třeba aktivovat je ve chvíli, kdy se to nejvíce hodí. Za dosažení perfektního skóre jste samozřejmě odměňování penězi a díky nim můžete zásoby bonusů doplňovat před každým levelem.

Ve hře se nacházejí desítky různých levelů rozřazených tematicky na Itálii, Rusko atd. Bohužel od sebe se vzájemně liší jenom minimálně, což je asi jeden z hlavních nedostatků hry. Jinak se totiž jedná o povedenou klasiku oživenou docela zajímavými bonusy.

Vedle Facebooku se dá Bubble Cooking hrát také na Androidu a iOS.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:21

Bublinky, všude samé bublinky

voky15

voky15 | 20.09.15 v 09:57

hral jsem jí

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 23.02.15 v 06:33

tak tahle hra je hodně povedená


galerie

Bubble Cooking Bubble Cooking Bubble Cooking Bubble Cooking

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce