recenze

Bubble Blitz

Bubble Blitz

Střílejte kuličky z děla a snažte se jich v časovém limitu zničit co největší množství. Body na vašem kontě vás mohou vynést na první příčku mezi vašimi přáteli. Skill hra na Facebooku v klasické podobě a s několika vychytávkami pro parádní hratelnost.
Ukažte vaše schopnosti a nahrajte co nejlepší skóre. V časovém limitu vypouštíte barevné bubliny z děla a snažíte se sestřelit či trefit do prostoru, který by vytvořil alespoň trojici stejné barvy. Struktury jsou zpravidla dost masivní, takže pro co nejlepší výsledek musíte vytvářet dlouhá a bezchybná komba. Je to pěkně v rychlém tempu.
Počet her je určen energií, která se celkem solidně doplňuje a člověk tak nějak nemá potřebu většího počtu her za sebou. Rozhodně jsem nad nedostatkem energie nijak zvlášť (vůbec) nelamentoval.
Je čas zmínit pár specialitek. Za každou hru získáváte peníze a zkušenosti, přičemž s novým levelem jde ruku v ruce i doplnění energie a nějaká ta novinka. Tedy alespoň zpočátku, pak žel vznikají prodlevy a hra začne ztrácet na zajímavosti. Například si můžete za peníze kupovat upgrady. První slot se otevře brzy, ale na ten druhý už si solidně počkáte. Ani utrácení peněz jsem si moc neužil. Docela brutálně tu převládá možnost mikroplateb a za získané mince jsem zkejsnul u jednoho (!) prvku. Dál už zkrátka chybí motivace. Částečně to zachraňuje možnost hrát s vašimi přáteli turnaj, ale to není na Facebook scéně nic nového.

Trochu víc jsem si sliboval od konceptu získávání klíčů a odemykání tajemných dveří. V průběhu hry se čas od času na určitých místech objeví speciální pole, které vám dodává energii, a při naplnění obdržíte právě jeden klíč. Nicméně i toto časem omrzí, takže mi z toho vychází poměrně průměrná skill hra. Přepálený začátek a prvotní nadšení (klíče, tempo, barevná grafika) rychle střídá průměrná klasika. Odemykání achievementů a vzácností to moc nezachraňuje. Aspoň ta možnost překonávat přátele…

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

vera svarcova | 16.04.13 v 09:00

je pokračování bubble blitz?


galerie

Bubble Blitz Bubble Blitz Bubble Blitz Bubble Blitz Bubble Blitz Bubble Blitz Bubble Blitz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce